Yardım Hyperx Cloud 2 mi Cloud 3 mü

Sogard

80+
Reaksiyon skoru
21
İkisi arasında ki fark nedir genellikle fps oyunları (valorant) oynuyorum.

Cloud 3'ün sürücüsü daha yeni ve daha hassas.Ayrıca cloud 2'de 7.1 çevresel ses varken 3'te dts bulunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de cloud 3 ün mikrofonu cikarilabiliyor ve LED ışıklandırması var

Cloud 3'ün sürücüsü daha yeni ve daha hassas.Ayrıca cloud 2'de 7.1 çevresel ses varken 3'te dts bulunuyor

sonuç olarak sen hangi yöndesin hocam 3 mü?

Evet hocam 3 daha güncel sonuçta sadece ses seviyesinin bazen az geldiğini görmüştüm sanırım forumda ona bir bakın

Bende cloud 2 var ve mikrofonu çıkıyor?

Valorant oynayacaksan kesinlikle Cloud 3

Screenshot_1.png

cloud 3 almayın cloud 2 alın ben ikisinide kullandım cloud 3 üretimini hp üstleniyor yani kalite çok düştü. Önerim cloud 2.

cloud 3 almayın cloud 2 alın ben ikisinide kullandım cloud 3 üretimini hp üstleniyor yani kalite çok düştü. Önerim cloud 2.
Cloud 2'yi de HP yapıyor diye duymuştum. İlk serileri başka bir firma yapıyordu sonra HP aldı sanırım. Hatta forumda Cloud 2 için artık HP yapıyor alınmaz diyorlardı.

Hocam kalite inanılmaz derecede farklı imkanın varsa hiç bulaşma hyperx e zaten kullanlarda eski hyperxleri kullanıyor.

birisi güncel olduğu için 3 al diyor diğerleri kalite farkı var diyor 2 de arada kalıp durdum.

ben bunlardan birisini alsam bile üzelecek miyim arkadaşlar keşke diğerini alsaydım dedirtecek bir kulaklık mı bu?

Eski cloud 2 satılır 4.5k yeterli deri kullanılmadı kumaşta sağlam 7.1 klipsli kırıldı sadece sjsjjsjsjsj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,210
Üyeler
186,458
Son üye
hyperion55
Geri