Hyperx cloud 2 mi Cloud Alpha mı Daha İyidir?

Murathann

80+
Reaksiyon skoru
82
900tl bütçem var iki kulaklığı çok duydum ana kart ses kartı mevzusu varmış ana kartım b450m s2h gigabyte nin aralarında hangisinin ses kalitesi rahatlığı konforu gibi şeyleri daha iyi başka kulaklık öneriniz var mı

Anakartının ses kartı iyi ise Alpha gayet iyidir,yok değil ise tam besleyemiyecekse Alpha S in kendi ses kartı olduğundan o daha iyi bir tercih olacaktır bütçe yoksada Cloud 2 de çok iyi bir kulaklık.
Benim kulaklık önerim o bütçe bandında Coolermaster MH752 olacak hem ses kartı gündelik kullanıma uygunluğu ve ses kalitesi çok iyi.

900tl bütçem var iki kulaklığı çok duydum ana kart ses kartı mevzusu varmış ana kartım b450m s2h gigabyte nin aralarında hangisinin ses kalitesi rahatlığı konforu gibi şeyleri daha iyi başka kulaklık öneriniz var mı
ben cloud 2 wireless kullanıyorum alpha s i ses kartlı kullanman lazım o da 200-300tl o yüzden cloud 2 daha mantıklı olur
Post automatically merged:

eğer kablosuz istersen cloud 2 rakibi fury x var o da kalitelidir

ben cloud 2 wireless kullanıyorum alpha s i ses kartlı kullanman lazım o da 200-300tl o yüzden cloud 2 daha mantıklı olur
Post automatically merged:

eğer kablosuz istersen cloud 2 rakibi fury x var o da kalitelidir
Hocam şöyle düşünüyorum mantıken furyx 750tl civarı wirless iken cloud 2 kablolu iken 850tl yani bence cloud 2 nin kat kat daha iyi olması gerekmez mi

cloud2 al geç. Alabiliyorsan indirimde falan alpha s al.

Alpha nın ses kalitesi daha iyi dediler de o yüzden aklıma takıldı
Üst düzey ses kartın varsa sorun olmaz. Ozaman bende derim zaten ses kartın iyi boşa ses kartına para verme ama giriş ve orta seviye anakartlar için cloud2 daha iyi olur. Ses kartı etkeni büyük.

Üst düzey ses kartın varsa sorun olmaz. Ozaman bende derim zaten ses kartın iyi boşa ses kartına para verme ama giriş ve orta seviye anakartlar için cloud2 daha iyi olur. Ses kartı etkeni büyük.
Gigabyte b450m s2h var cloud 2 almam daha mantıklı yani

b450 s2h için cloud alpha olmaz besleyemez cloud 2 tercih edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,512
Üyeler
191,117
Son üye
Josephbey
Geri