ben cloud 2 wireless kullanıyorum alpha s i ses kartlı kullanman lazım o da 200-300tl o yüzden cloud 2 daha mantıklı olur900tl bütçem var iki kulaklığı çok duydum ana kart ses kartı mevzusu varmış ana kartım b450m s2h gigabyte nin aralarında hangisinin ses kalitesi rahatlığı konforu gibi şeyleri daha iyi başka kulaklık öneriniz var mı
eğer kablosuz istersen cloud 2 rakibi fury x var o da kalitelidir900tl bütçem var iki kulaklığı çok duydum ana kart ses kartı mevzusu varmış ana kartım b450m s2h gigabyte nin aralarında hangisinin ses kalitesi rahatlığı konforu gibi şeyleri daha iyi başka kulaklık öneriniz var mı
Hocam şöyle düşünüyorum mantıken furyx 750tl civarı wirless iken cloud 2 kablolu iken 850tl yani bence cloud 2 nin kat kat daha iyi olması gerekmez miben cloud 2 wireless kullanıyorum alpha s i ses kartlı kullanman lazım o da 200-300tl o yüzden cloud 2 daha mantıklı olur
Post automatically merged:
eğer kablosuz istersen cloud 2 rakibi fury x var o da kalitelidir
Alpha nın ses kalitesi daha iyi dediler de o yüzden aklıma takıldıcloud2 al geç. Alabiliyorsan indirimde falan alpha s al.
Üst düzey ses kartın varsa sorun olmaz. Ozaman bende derim zaten ses kartın iyi boşa ses kartına para verme ama giriş ve orta seviye anakartlar için cloud2 daha iyi olur. Ses kartı etkeni büyük.Alpha nın ses kalitesi daha iyi dediler de o yüzden aklıma takıldı
Gigabyte b450m s2h var cloud 2 almam daha mantıklı yaniÜst düzey ses kartın varsa sorun olmaz. Ozaman bende derim zaten ses kartın iyi boşa ses kartına para verme ama giriş ve orta seviye anakartlar için cloud2 daha iyi olur. Ses kartı etkeni büyük.
knk ben 3.5 yıldır kullanıyorum onun yüzünden rahatca önerebiliyorum.Gigabyte b450m s2h var cloud 2 almam daha mantıklı yani
evet cloud 2 de alabilirsin kablosuz istersen fury x bakabilirsin ama bence cloud 2 al bende kablosuz cloud 2 kullanıyorum memnunumGigabyte b450m s2h var cloud 2 almam daha mantıklı yani
Hocam kullanıyorsanız 1 sorum olacak oyun dışında müzik kalitesi nasıldır genellikle müzik de dinliyorum bass tiz iyi mi ve mikrofon iyi miknk ben 3.5 yıldır kullanıyorum onun yüzünden rahatca önerebiliyorum.
b450 s2h için cloud alpha olmaz besleyemez cloud 2 tercih edin.900tl bütçem var iki kulaklığı çok duydum ana kart ses kartı mevzusu varmış ana kartım b450m s2h gigabyte nin aralarında hangisinin ses kalitesi rahatlığı konforu gibi şeyleri daha iyi başka kulaklık öneriniz var mı