Öneri HYPERX CLOUD 2 ve HYPERX CLOUD 3 KARŞILAŞTIRMA

furieux

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba,

Uzun yıllardır Hyperx 2 kablolu modelle fps oyunları oynuyorum ve çok memnundum. Bugün 3 modelini aldım, kullanan arkadaşlar memnun mu? Dipses, ses patlaması ya da kalitesiz bi yanı var mı?

Merhaba,

Uzun yıllardır Hyperx 2 kablolu modelle fps oyunları oynuyorum ve çok memnundum. Bugün 3 modelini aldım, kullanan arkadaşlar memnun mu? Dipses, ses patlaması ya da kalitesiz bi yanı var mı?
hocam almışsın bir kere artık soru için geç kaldın kullanıp deneyimle :D

hocam almışsın bir kere artık soru için geç kaldın kullanıp deneyimle :D
14 gün iade hakkım var hocam ben indirimi kaçırmamak için satın aldım, çok fazla şikayet ya da kötü yorum okursam iade edicem o sebepten forum açtım.

14 gün iade hakkım var hocam ben indirimi kaçırmamak için satın aldım, çok fazla şikayet ya da kötü yorum okursam iade edicem o sebepten forum açtım.
cloud 3 için sesi az kalitesiz vs. diyorlar ama equlaizer ile çözülüyor hayırlı olsun

Kullanıyorum forumda birisi bu konu hakkında paylaşım yapmış ne sesi az ne dip ses var hiç sorun yaşamadım

Siz kullanıyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz kablolusunu mu kullanıyorsunuz?
cloud core kullanıyorum ben memnunum 2 ye denk yani değişince cloud 3 s wireless düşünüyorum veya ıem geçeceğim

Merhaba,

1.5 - 2 sene olacak kullanıyorum memnunum kablolu versiyonu. Hatta ekstra memnunum övmek te olsun az :D

1.5 - 2 sene olacak kullanıyorum memnunum kablolu versiyonu. Hatta ekstra memnunum övmek te olsun az :D
Geçenlerde kumaş ped aldım bir de koku sorununu da çözdüm saçım uzun :D

Siz kullanıyor musunuz?

Siz kablolusunu mu kullanıyorsunuz?
Kablolu aldıysan cloud 2 nin ses kartını 3 e tak ses benzer olur

Merhaba,

kişiden kişiye değişir hocam, ben beğenmemiştim, kablosuz kullandım ve iade ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,264
Üyeler
189,584
Son üye
Mhiarib
Geri