Kullanıyorum sorunuz varsa alabilirimMerhaba arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi.
Ayrıca kafamda 2 kulaklık daha var, sizce hangisini tercih etmeliyim? FPS oyunları oynuyorum.
Logitech Pro X SE.
Logitech G PRO X.
s Modeli daha uygun olurcloud 3 alırdım şahsen
Kullanıyorum gayet iyi aklındaki her soruya yardımcı oluruz (kablolu benimkisi)Merhaba arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi.
Ayrıca kafamda 2 kulaklık daha var, sizce hangisini tercih etmeliyim? FPS oyunları oynuyorum.
Logitech Pro X SE.
Logitech G PRO X.
bende aynı sekıl hyperx cloud 3 düşünüyordum fakat müziklerde çok kötü falan diyenlerde vardı, şimdi fifine h9 a bakıyorumArkadaşlar selam, bende cloud3 kablolu alacağım fakat herkes yok müzik kalitesi çok kötü yok seslerin yönü anlaşılmıyor vs. vs. bir sürü iyi kadar kötü yorum var. Ben dizi-film de izlerim müzikte dinlerim, fps-hikaye oyunu da oynarım. Yani pc başına geçince günlük kullanımda her şey için kullanacağım. Pişman eder mi? Müzikte dinlediğim müzikten keyif alsam yeterli. oyunlarda net ve temiz ses isterim. Alternatif olarak blackshark v2x mi bu mu? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini detaylıca yazarsa çok sevinirim.
Cloud3 Blackshark V2X'i paramparça eder. Ses kasamayanlar ya da dinlediği müzikten keyif alamayanlar muhtemelen ayarını yanlış yapmıştır, kulaklık güzel ama biraz ayar istiyor. 1-2 saat kafa yorarım uğraşırım dersen al, ayarları kaydeder devam edersin sonra.Arkadaşlar selam, bende cloud3 kablolu alacağım fakat herkes yok müzik kalitesi çok kötü yok seslerin yönü anlaşılmıyor vs. vs. bir sürü iyi kadar kötü yorum var. Ben dizi-film de izlerim müzikte dinlerim, fps-hikaye oyunu da oynarım. Yani pc başına geçince günlük kullanımda her şey için kullanacağım. Pişman eder mi? Müzikte dinlediğim müzikten keyif alsam yeterli. oyunlarda net ve temiz ses isterim. Alternatif olarak blackshark v2x mi bu mu? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini detaylıca yazarsa çok sevinirim.
O da güzel cihaz.fifine h9 a bakıyorum
kullanıyor musunuz? önereceğiniz bir ayar varmı?Cloud3 Blackshark V2X'i paramparça eder. Ses kasamayanlar ya da dinlediği müzikten keyif alamayanlar muhtemelen ayarını yanlış yapmıştır, kulaklık güzel ama biraz ayar istiyor. 1-2 saat kafa yorarım uğraşırım dersen al, ayarları kaydeder devam edersin sonra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O da güzel cihaz.
Kablolusunu kullanıyorum hocam. Önceden HyperX NGENUITY falan kullanıyordum ama şimdi dümdüz tak çalıştır yapıyorum çok sallamıyorum.kullanıyor musunuz? önereceğiniz bir ayar varmı?