HyperX Cloud 3 alınır mı?

fatihggk

80+
Reaksiyon skoru
96
Merhaba arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi.
Ayrıca kafamda 2 kulaklık daha var, sizce hangisini tercih etmeliyim? FPS oyunları oynuyorum.
Logitech Pro X SE.
Logitech G PRO X.

Ayrıca kafamda 2 kulaklık daha var, sizce hangisini tercih etmeliyim? FPS oyunları oynuyorum.
Logitech Pro X SE.
Logitech G PRO X.
Kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim

cloud 3 alırdım şahsen

Logitech Pro X SE.
Logitech G PRO X.
Kullanıyorum gayet iyi aklındaki her soruya yardımcı oluruz (kablolu benimkisi)

Wiraless kullanıyorum kanka geçikme yok, ses seviyesi fazlasıyla yeterli benim için. Ses kasma çok güzel nokta atışı yapabiliyorsun. Şarjı yoğun kullanımda 3 hafta kadar gidiyor. En son ne zaman şarj ettiğimi unuttum bu sabah %6 da taktım ki 4 5 saat daha rahat giderdi. Ağırlık yapmıyor kafamda, 1 sene kadar olcak terleme yapmadı pedler deforme vs henüz yok. Sorun varsa her tülü yardımcı olurum

Arkadaşlar selam, bende cloud3 kablolu alacağım fakat herkes yok müzik kalitesi çok kötü yok seslerin yönü anlaşılmıyor vs. vs. bir sürü iyi kadar kötü yorum var. Ben dizi-film de izlerim müzikte dinlerim, fps-hikaye oyunu da oynarım. Yani pc başına geçince günlük kullanımda her şey için kullanacağım. Pişman eder mi? Müzikte dinlediğim müzikten keyif alsam yeterli. oyunlarda net ve temiz ses isterim. Alternatif olarak blackshark v2x mi bu mu? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini detaylıca yazarsa çok sevinirim.

Arkadaşlar selam, bende cloud3 kablolu alacağım fakat herkes yok müzik kalitesi çok kötü yok seslerin yönü anlaşılmıyor vs. vs. bir sürü iyi kadar kötü yorum var. Ben dizi-film de izlerim müzikte dinlerim, fps-hikaye oyunu da oynarım. Yani pc başına geçince günlük kullanımda her şey için kullanacağım. Pişman eder mi? Müzikte dinlediğim müzikten keyif alsam yeterli. oyunlarda net ve temiz ses isterim. Alternatif olarak blackshark v2x mi bu mu? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini detaylıca yazarsa çok sevinirim.
bende aynı sekıl hyperx cloud 3 düşünüyordum fakat müziklerde çok kötü falan diyenlerde vardı, şimdi fifine h9 a bakıyorum

Cloud3 Blackshark V2X'i paramparça eder. Ses kasamayanlar ya da dinlediği müzikten keyif alamayanlar muhtemelen ayarını yanlış yapmıştır, kulaklık güzel ama biraz ayar istiyor. 1-2 saat kafa yorarım uğraşırım dersen al, ayarları kaydeder devam edersin sonra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fifine h9 a bakıyorum
O da güzel cihaz.

Cloud3 Blackshark V2X'i paramparça eder. Ses kasamayanlar ya da dinlediği müzikten keyif alamayanlar muhtemelen ayarını yanlış yapmıştır, kulaklık güzel ama biraz ayar istiyor. 1-2 saat kafa yorarım uğraşırım dersen al, ayarları kaydeder devam edersin sonra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O da güzel cihaz.
kullanıyor musunuz? önereceğiniz bir ayar varmı?

kullanıyor musunuz? önereceğiniz bir ayar varmı?
Kablolusunu kullanıyorum hocam. Önceden HyperX NGENUITY falan kullanıyordum ama şimdi dümdüz tak çalıştır yapıyorum çok sallamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,824
Üyeler
194,678
Son üye
melobaba789
Geri