Neler Yeni

Hyperx Cloud 3 az ses sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf
Kulaklığı aldım ama şöyle bir sorun var kulaklığın sesi çok az geliyor usb ile kullanıyorum internete biraz araştırdım öndeki jag girişlerine takın diyorlardı ama benim kasamın ön jag girişleri çalışmıyor ne yapmam lazım yoksa iade edicem

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
A B
USB kablosunu anakartın arkasındaki USB lere bağla. Oradaki ses çıkışları daha iyi oluyor.
Saçma gelecek ancak Cloud 3 lerin tepesinde ses scrolu var. Bazen bunu kısık unuttuğum oluyor.
Düşük ihtimalle Şu olaydan dolayı olabilir. Ben bu ayarları kullanıyorum.
1739041331211.png

[Denetim Masası > Donanım ve ses > Ses]

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB kablosunu anakartın arkasındaki USB lere bağla. Oradaki ses çıkışları daha iyi oluyor.
Saçma gelecek ancak Cloud 3 lerin tepesinde ses scrolu var. Bazen bunu kısık unuttuğum oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Zatten arkadaki usb portlarına bağlıyorum pc nin sesi fullde kulaklığın sesi yarıda ama ses çok az eski kulaklığım rampage daha fazla ses veriyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf
İade ettim hayatımda gördüğüm en kötü kulaklıktı 1.5 yıl önce 400 TL ye aldığım rampage zengibar kulaklık daha yüksek ses veriyordu cloud 3 almayın pişmanlıktır

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Orhan
Zatten arkadaki usb portlarına bağlıyorum pc nin sesi fullde kulaklığın sesi yarıda ama ses çok az eski kulaklığım rampage daha fazla ses veriyordu
sana öyle denk gelmiştir sonucta teknoloji bende de var uygulama güncelleme dışında sorun yasamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf
sana öyle denk gelmiştir sonucta teknoloji bende de var uygulama güncelleme dışında sorun yasamadım
Hayır kulaklık gerçekten parasını hak etmiyor çok kötüydü bunu iade edip razer blackshark v2 x alıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf
parasını kuruşu kuruşuna hakediyor bu arada sana öyle denk gelmiştir
Bunun böyle olduğunu sadece ben düşünmüyorum internete bir sürü bununla ilgili sorun var tam bir fiyasko ürün. Hadi onu geçtim pc'nin sesi 100 kulaklığın seside yüksek ama yinede az ses veriyor demeki kulaklıkta sorun var

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf
Alıntıyı görüntüle
parasını kuruşu kuruşuna hakediyor bu arada sana öyle denk gelmiştir
Tamamdır ses sorununu halletim başka bir usb girişine taktım uygulamadan bir kaç şey yaptım sorunum düzeldi gayet iyi kulaklık dediklerimi geri alıyorum

Shamiru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şamil Sanberk Özdenler
Tamamdır ses sorununu halletim başka bir usb girişine taktım uygulamadan bir kaç şey yaptım sorunum düzeldi gayet iyi kulaklık dediklerimi geri alıyorum
Merhaba iyi günler, ben de HyperX Cloud 3 aldım ve aynı sorunlardan müzdaribim. USB çözümü dışında hangi yöntemler ile sorunu çözdünüz bana da aktarabilirseniz çok sevinirim.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba iyi günler, ben de HyperX Cloud 3 aldım ve aynı sorunlardan müzdaribim. USB çözümü dışında hangi yöntemler ile sorunu çözdünüz bana da aktarabilirseniz çok sevinirim.
hocam ben dolby accsess ile çözdüm aşırı memnunum microsoft storedan indirin zaten 7 günlük deneme süreci var ben ayalarımı paylaşayım size
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben dolby accsess ile çözdüm aşırı memnunum microsoft storedan indirin zaten 7 günlük deneme süreci var ben ayalarımı paylaşayım size
1742544474016.png

Shamiru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şamil Sanberk Özdenler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Evde ayarlarınızı deneyeceğim. Eğer işe yaramazsa size discord üzerinden ulaşmam mümkün müdür?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Yunus Emre Uzun
Evde ayarlarınızı deneyeceğim. Eğer işe yaramazsa size discord üzerinden ulaşmam mümkün müdür?
discord kullanmıyorum ama dm den ulabilirsiniz yardımcı olurum ben wireless modelini kullanıyorum aşırı memnunum hem ss seviyesnini hemde ses kalitesini daha iyi yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,640
Üyeler
170,395
Son üye
Ahmetg1818
Top Bottom