Neler Yeni

HyperX cloud 3 iyi midir?

Kahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kaan
Bütçe
3500
Merhaba. Yeni bir Gaming headsete ihtiyacım var. Ne alsam kararsızım başlarda HyperX Cloud 3 düşündüm fakat üreticisi öğrendiğim kadarıyla HP olmuş artık ve ardından Cloud 3 için olumsuz yorumlar artmış bass kalitesi ve ses seviyesinin az olduğunu gördüm. Cloud 3 sanki biraz fazla olumsuz yorum toplamakta bu yüzden karar veremedim. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi iyi olmalı benim için fiyatta çok uçuk olmadığı sürece sorun değil. Aklımda Corsair HS80, Razer BlackShark v2, gibi marka ve modeller var. Yeni tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler.

aercans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Ercan
Bende wireless olan modeli var. Fps oyunlarında ses kasmak için soruyorsanız kulak üstü kulakliklar pek önermem ama hikaye tabanlı oyunlarda kullanılır. Fps oyunları için iem kulaklıkları incelemenizi öneririm

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,179
İsim
Emir
Birkaç gündür wireless modelini kullanıyorum.Sesin yetersizliği problemi tamamen kulaklığın ayarlarıyla oynanmaması.Mono sesi kapatıp eq ayarı yaptım.Kulaklık kendisine geldi.Bundan önce 1.5yıl boyunca hs80 kablolu kullandım.Kafa bandında 3 adet minik çatlaklar vardı.Kronik sorunlu.Onun harici çok güzel kulaklık benim şu ana kadar en beğendiğim kulaklık o.Fakat artık wirelesse geçmek istediğim için rafa kaldırıldı

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Bende wireless olan modeli var. Fps oyunlarında ses kasmak için soruyorsanız kulak üstü kulakliklar pek önermem ama hikaye tabanlı oyunlarda kullanılır. Fps oyunları için iem kulaklıkları incelemenizi öneririm
Hocam iem kulaklıklar, kulaküstünden daha mı iyi ses kasma konusunda?

Nezha

80+ Bronze
kanal içi kulaklıklar ses derinliği verir. Kanal içine alışırsanız sesin yüksekliğine göre nereden geldiğini hemen tespit edersiniz. Kulaküstü kulaklıklarda ses derinliği pek yok. Çevresel ses olarak iyi sadece. 2015te profesyonel oyuncular iem üzerine kulaküstü kulaklık takıyordu turnuvalarda.

Kahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç gündür wireless modelini kullanıyorum.Sesin yetersizliği problemi tamamen kulaklığın ayarlarıyla oynanmaması.Mono sesi kapatıp eq ayarı yaptım.Kulaklık kendisine geldi.Bundan önce 1.5yıl boyunca hs80 kablolu kullandım.Kafa bandında 3 adet minik çatlaklar vardı.Kronik sorunlu.Onun harici çok güzel kulaklık benim şu ana kadar en beğendiğim kulaklık o.Fakat artık wirelesse geçmek istediğim için rafa kaldırıldı
Cloud 3’ü Tavsiye eder misiniz ? Ve rica etsem hangi ayarları nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanal içi kulaklıklar ses derinliği verir. Kanal içine alışırsanız sesin yüksekliğine göre nereden geldiğini hemen tespit edersiniz. Kulaküstü kulaklıklarda ses derinliği pek yok. Çevresel ses olarak iyi sadece. 2015te profesyonel oyuncular iem üzerine kulaküstü kulaklık takıyordu turnuvalarda.
Şuanki ihtiyacım kulaküstü fakat iem olarak ne tavsiye edersiniz ?

Nezha

80+ Bronze
Cloud 3’ü Tavsiye eder misiniz ? Ve rica etsem hangi ayarları nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ?

iem alacaksanız kablolu almalısınız. Kablosuz iemlerin en düşüğü +90ms gecikmeli oluyor. +30 +40 yazanlara inanmayın. Kullanmadığım iem kulaklıkları öneremem malesef çünkü kağıt üstünde yazan tutmuyor her zaman. Şu an oyunda da müzikte de kz edx pro x kullanıyorum gayet memnunum. Yorumları güzel ama o alanlar müzik için alıyor. Steelseries tusq, asus rog cetra vesaire ise yorumlara baktığımda 3-4 yıldız arası sürünüyor. Hiç kullanmadım onları. Kzlerin diskleri çoğu 2000-3000 liralık gaming kulaklıkların disklerinden daha geniş. Dolayısıyla kağıt üstünde çevresel sesler ve derinlik olarak daha yüksek kağıt üzerinde. Ama denemek lazım tabi.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,179
İsim
Emir

Ben fiyatına göre bedavaya aldım.Geçtiğimiz günlerde 3250tl ye de düşmüştü.Şu anlık alınır mı tartışılır.https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-iii-wireless-kulakliklar-icin-en-iyi-ayarlar.1033606/ Buradan mono sesi kapatıp sadece eq ayarı yaptım o kadar

Kahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kaan
Ben fiyatına göre bedavaya aldım.Geçtiğimiz günlerde 3250tl ye de düşmüştü.Şu anlık alınır mı tartışılır.https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-iii-wireless-kulakliklar-icin-en-iyi-ayarlar.1033606/ Buradan mono sesi kapatıp sadece eq ayarı yaptım o kadar
Elimdeki kullandığım kırıldı f/p durumunu o kadar önemseyecek durumda değilim aslında ve almışken artık iyi bir şey olsun kafasındayım. Cloud 3’ün topladığı olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı. İlk mesajda da bahsettiğim gibi kimisi bass azlığı ve sesin azlığından şikayetçi bu durum gerdi beni kimisi de her şeyden memnun şansa mı kalıyor iş çözemedim.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,179
İsim
Emir
Elimdeki kullandığım kırıldı f/p durumunu o kadar önemseyecek durumda değilim aslında ve almışken artık iyi bir şey olsun kafasındayım. Cloud 3’ün topladığı olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı. İlk mesajda da bahsettiğim gibi kimisi bass azlığı ve sesin azlığından şikayetçi bu durum gerdi beni kimisi de her şeyden memnun şansa mı kalıyor iş çözemedim.
Sesinin az olmasının sebebi kulaklığa ayar çekilmesi lazım.Ek olarak cloud 3 alma sebeplerimden bir tanesı de kırılmasi çok zor.Diğer tüm kulaklıkların kafa bandı sert abs plastik

aercans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Ercan
Kesinlikle iem bass özelliği iyidir, ayak sesini çok iyi verir. Fps için iem, hikaye tabanlı için kulak üstü önerim. Bende hyperx cloud 3 wireless ve truthear zero blue var. Truthear zero red de olabilir. İem alırsanız yanına bir jack to usb ses kartı ve jack uzatma almalısınız. Birde bunların çoğunda mikrofon olmuyor. Ya kulak üstünün mikrofonunu kullanın ya da harici mikrofon gerekli. Mesela rampage rmx-m7 phyton uygun fiyatlı f/p mikrofon..

Son düzenleme:

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Kesinlikle iem bass özelliği iyidir, ayak sesini çok iyi verir. Fps için iem, hikaye tabanlı için kulak üstü önerim. Bende hyperx cloud 3 wireless ve truthear zero blue var. Truthear zero red de olabilir.
Hocam şu kulaklıklar kablosuz olsa alırdım da, yeni PC dizeceğim için hepsini kablosuz alacağım

Top Bottom