Yardım HYPERX CLOUD 3 & WIRELESS 3 & WIRELESS 3 S MI?

furieux

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba, yıllardır Hyperx Cloud 2 kulaklığımla FPS oyunları oynuyorum (CS-COD-VALORANT-BF) ancak artık bi değişime gitmek ve belki daha iyileri vardır diye Hyperx'in yeni çıkarmış olduğu Hyperx Cloud 3 modellerinin hangisinin daha iyi bi ses ve mikrofon kalitesine sahip olduğunu bilmiyorum ve Cloud 2 versiyonunun wireless versiyonunun dipses sorunu eğer 3 modelinde devam etmiyorsa ergonomik olarak wireless alabilirim. Aralarında kalmış olduğum modelleri aşağıya linkleriyle bırakacağım; aranızda FPS oyunları için hangisinin daha iyi olduğunu düşünen birileri (dipses, yankı, kronik sorunlar gibi) ve kullanan kişiler varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi ramazanlar.

3 S Wireless, en son, en güncel ve en iyi versiyonu.

Uzunca süre wireless 3 olanını kullandım kullandıgım en iyi kulaklıktı sonrasında geçenlerde mediamarkt indiriminde 4300 küsürlü rakamdan wireless 3 s aldım felaket bi dip ses sorunu vardı direk iade ettim bilmiyorum belkide bana denk geldi.

3 wirelessla 3s in tek farkı bluetooth yakın fiyatta olursalar 3s ama 3ü de ucuza getirirsen alınır

Geri