Yardım HYPERX CLOUD 3 & WIRELESS 3 & WIRELESS 3 S MI?

furieux

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba, yıllardır Hyperx Cloud 2 kulaklığımla FPS oyunları oynuyorum (CS-COD-VALORANT-BF) ancak artık bi değişime gitmek ve belki daha iyileri vardır diye Hyperx'in yeni çıkarmış olduğu Hyperx Cloud 3 modellerinin hangisinin daha iyi bi ses ve mikrofon kalitesine sahip olduğunu bilmiyorum ve Cloud 2 versiyonunun wireless versiyonunun dipses sorunu eğer 3 modelinde devam etmiyorsa ergonomik olarak wireless alabilirim. Aralarında kalmış olduğum modelleri aşağıya linkleriyle bırakacağım; aranızda FPS oyunları için hangisinin daha iyi olduğunu düşünen birileri (dipses, yankı, kronik sorunlar gibi) ve kullanan kişiler varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi ramazanlar.

3 S Wireless, en son, en güncel ve en iyi versiyonu.

Uzunca süre wireless 3 olanını kullandım kullandıgım en iyi kulaklıktı sonrasında geçenlerde mediamarkt indiriminde 4300 küsürlü rakamdan wireless 3 s aldım felaket bi dip ses sorunu vardı direk iade ettim bilmiyorum belkide bana denk geldi.

3 wirelessla 3s in tek farkı bluetooth yakın fiyatta olursalar 3s ama 3ü de ucuza getirirsen alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,945
Üyeler
189,524
Son üye
yektakarayer
Geri