Dolby ile çözülüyorses az gelme gibi bir sorunu var mı hocam
3 haftadır cloud 3 wireless kullanıyorum stok ses seviyesi ve ses kalitesi bence yetersizdi dolby ile çözdüm aşırı memnunum günde 8 9 saat kullanıyorum ve haftada 1 şarj ediyorum çok iyi gidiyor tavsiye ederim ayarlarımı da paylaşabilirimbilgisi olan kullanan yardımcı olursa sevinirim dostlar
hocam pro seviyede fps oynuyorum o yüzden bi tık daha hyperx ağır basıyor sankiDolby ile çözülüyor
dolby sanırım driver tarzı bişi dimi hocam tam bilmiyorum3 haftadır cloud 3 wireless kullanıyorum stok ses seviyesi ve ses kalitesi bence yetersizdi dolby ile çözdüm aşırı memnunum günde 8 9 saat kullanıyorum ve haftada 1 şarj ediyorum çok iyi gidiyor tavsiye ederim ayarlarımı da paylaşabilirim
hayır hocam kulaklıklla alakası yok farklı bir program tüm kulaklıklarda uygulanabilir 1 kere alıyorsunuz ömürlük 40tlhocam pro seviyede fps oynuyorum o yüzden bi tık daha hyperx ağır basıyor sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
dolby sanırım driver tarzı bişi dimi hocam tam bilmiyorum
ayrıca ben bu kulaklığın kedi lisanslı yazılımjı olan dts headphonx i beğenmedim evet gerçekten 10 numara ses kastırıyor ama ses kalitesi çok düşüyor ben böyle biraz daha tok ve basslı ses kullanmayı seviyorum dolby siz hiç beğenmedim bu ayarlara ulaşamasaydım iade edecektim ama şu an aşırı memnunumhocam pro seviyede fps oynuyorum o yüzden bi tık daha hyperx ağır basıyor sanki
dolby sanırım driver tarzı bişi dimi hocam tam bilmiyorum
evet evet hocameğer sorunu çözüyorsa bedava hocam valla
hocam bende hyperx alıcam sanırım o zaman dolby ile çözülüyorsa ayarlarınızı atma şansınız var mıayrıca ben bu kulaklığın kedi lisanslı yazılımjı olan dts headphonx i beğenmedim evet gerçekten 10 numara ses kastırıyor ama ses kalitesi çok düşüyor ben böyle biraz daha tok ve basslı ses kullanmayı seviyorum dolby siz hiç beğenmedim bu ayarlara ulaşamasaydım iade edecektim ama şu an aşırı memnunum
evet evet hocam![]()
tabi hocam atarımhocam bende hyperx alıcam sanırım o zaman dolby ile çözülüyorsa ayarlarınızı atma şansınız var mı