Hyperx Cloud 3S Wireless Kupon İle 4357 TL

Nasıldır cloud 3 den iyi mi
Cloud 3 ten iyi hocam yani yorumlara göre ama cloud 3 ten geçecekseniz gerek yok bence cloud 2 ise geçin derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu da aldık, 9 taksit bakalım
Hayırlı olsun hocam

3000 e düşürmüştüm 1001 1000 koduyla almadım yorumlarda sesi az şarkı dinlerken kötü diyorlardı
Ekolayzır ayarı yapmak lazım hocam yapınca daha da iyi oluyor

kırmızısı mediamarktta indirimde de pazaramada ekstra bi kupon kodu vs. var mıdır? daha önce hiç üyelik açmadım bişey almadım
Troy kartla alırsanız 200 lira düşüyor hocam

Arkadaşlar bassları nasıldır? FPS oyunlarının yanında hikaye odaklı oyunlar ve film, dizi izlerken izlerkende tatmin eder mi?
Ekolayzır ayarı ve dts ayarıyla tatmin edebilir hocam bizde aldık bakalım gelsin test edeceğiz hiç kulaklığa bu kadar para vermedim bakalım

Direkt mediamarkt dan 9 taksit aldım geçtim teşekkür ederim.

Cloud 3 ile cloud 3 s arasında ne fark var ve yeni model iyi mi alınır mı??

Cloud 3 ile cloud 3 s arasında ne fark var ve yeni model iyi mi alınır mı??
3S de 3'teki insanların belirttiği sıkıntıların çoğunu giderdiler diye biliyorum revize edilmiş model gibi düşünebilirsin en azından inceleme videolarında insanlar öyle bahsediyordu.

3S de 3'teki insanların belirttiği sıkıntıların çoğunu giderdiler diye biliyorum revize edilmiş model gibi düşünebilirsin en azından inceleme videolarında insanlar öyle bahsediyordu.
Ya cloud 3 de ses kasma berbattı bence cloud 2 kadar iyi değil diye düşünüyorum ses seviyeside kötüydü 3s de bu tarz problemler çözüldü mü acaba

Cloud 3 ten iyi hocam yani yorumlara göre ama cloud 3 ten geçecekseniz gerek yok bence cloud 2 ise geçin derim

Hayırlı olsun hocam

Ekolayzır ayarı yapmak lazım hocam yapınca daha da iyi oluyor

Troy kartla alırsanız 200 lira düşüyor hocam

Ekolayzır ayarı ve dts ayarıyla tatmin edebilir hocam bizde aldık bakalım gelsin test edeceğiz hiç kulaklığa bu kadar para vermedim bakalım
eko ayarlarını nereden yapabiliriz acaba bende aldım ama bi ayar lazım gibi

eko ayarlarını nereden yapabiliriz acaba bende aldım ama bi ayar lazım gibi
Çoğu kişi dolby axcess di sanırım onu öneriyor cüzi bir fiyatı var diye hatırlıyorum oradan ses ayarı yapılıp güzel şekilde desteklenbiliyor

yapılıyor o harici mikrofon gibi düşün o mikrofonu çıkarırsan da kulaklığın içine dahili mikrofon koymuşlar tws kulaklıklardaki gibi yani
Oo net mi iletiyor peki sesi normal mikrofonu gibi mikrofonu harikaydı çünkü cloud 3 ün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,363
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri