Hyperx Cloud 3S Wireless Kupon İle 4357 TL

Oo net mi iletiyor peki sesi normal mikrofonu gibi mikrofonu harikaydı çünkü cloud 3 ün

onu test etmedim inceleme videolarında deneyen vardır mutlaka. Dediğim gibi mikrofon konusunda pek fark yok ucundaki mikrofon sök tak yapılıyor. S modelinde bluetooth özelliği getirdikleri için dışarda telefonda vs. kullananlar için de içine mikrofon koymuşlar onun dışında pek fark yok cloud 3 modeli ile

Cloud 3 ten iyi hocam yani yorumlara göre ama cloud 3 ten geçecekseniz gerek yok bence cloud 2 ise geçin derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam

Ekolayzır ayarı yapmak lazım hocam yapınca daha da iyi oluyor

Troy kartla alırsanız 200 lira düşüyor hocam

Ekolayzır ayarı ve dts ayarıyla tatmin edebilir hocam bizde aldık bakalım gelsin test edeceğiz hiç kulaklığa bu kadar para vermedim bakalım
Sağ olasın hocam, HS80 kablolu sesi ve mikrofonu çok iyi ama yan sanayi aldığım 2.ped bile aşırı deforme oldu, kablosunu sanki fare yemiş gibi soyuldu. Rafa kaldırıcam kablosuza geçicem. Mikrofon çok önemli değil de sesi tatmin etse yeter.

pazaramadan almak mı daha mantıklı olur yoksa mediamarktın kendisinden mi pazaramada da satıcı mediamarkt ama hangisinde ödeme kolaylığı fiyat avantajı daha fazla

cloud 2 kullandınız mı cloud 2ye göre ne konularda daha iyi ve fiyat farkına değer mi bende cloud 2 kullandım
Cloud 2 ses kasmada cloud 3 den daha iyi onun haricinde cloud 3 daha iyi bir çok anlamda özellikle mikrofon

nasıl ya cloud 3 s modeli cloud 2den daha iyi değil mi ses kasmada ve müziklerde hangisi daha iyi
S modelini daha denemedim fakat C2 C3 kullandım C3 kablolu kablosuz C2 kablolu kullandım karşılaştırma olarak C2 ses kasmada daha iyi olduğu kanaatine vardım C3 ekstra program ile iyileşiyor 2 3 ayar yapınca kötü değil yani şimdi ise C3 S aldım birazdan mağazaya gidip teslim alacağım yada bir kaç gün sonra üşeniyorum gitmeye yürüme mesafesinde hava soğuk yağmur yağıyor falan. C3 S C3 e göre biraz daha revize edilmiş deniyor BT modu dahili 1 adet daha gömülü mikrofon falan varmış C3 de bunlar yok diye hatırlıyorum

nasıl ya cloud 3 s modeli cloud 2den daha iyi değil mi ses kasmada ve müziklerde hangisi daha iyi
Şimdi haberi geldi ben aldıktan 5 dk sonra ürün hazırlanmış gitsem Alcam da üşeniyorum şimdi gitmeye saat 10 a kadar karar veririm ama test etmem 1 haftayı bulabilir detaylı fakat sorunlu bir model değil deniyor dip ses vesaire falan güncel diye almak istedim açıkçası kablolu kulaklık var şuan aşırı nefret ettim örgü kablo dolanıp duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri