🔥İndirim HyperX Cloud Core Wireless 1639TL

Konusu açıldı zaten hocam. Amazonda da 4TL pahalısına satılıyor ortada bir indirim yok gibi.
Görmemiştim hocam Akakçede de gözükmediği için
1661877453361.png

O yüzden atayım demiştim tamamdır

Kulaklığı 950tl den almıştım sonra bilgisayarda genellikle tws kulak içi kulaklık kullandığım için en azından uğraştığıma deysin diye 1150tl satışa koydum kimse almamıştı :D . sonra kendim kullanmaya başladım güzel rahat kulaklık ama terletiyor ve 3+saat kullanımdan sonra kulak acitmaya başlıyor 15dk dinlendirince geçiyor. Anakartiniz da ses kartı güzelse cloud 2 den ses konusunda bi farkı yok kulaklığın. Şarj etmeden günde 2 saat bi hafta kullandığımı hatırlıyorum tavsiye ederim.

Kulaklığı 950tl den almıştım sonra bilgisayarda genellikle tws kulak içi kulaklık kullandığım için en azından uğraştığıma deysin diye 1150tl satışa koydum kimse almamıştı :D . sonra kendim kullanmaya başladım güzel rahat kulaklık ama terletiyor ve 3+saat kullanımdan sonra kulak acitmaya başlıyor 15dk dinlendirince geçiyor. Anakartiniz da ses kartı güzelse cloud 2 den ses konusunda bi farkı yok kulaklığın. Şarj etmeden günde 2 saat bi hafta kullandığımı hatırlıyorum tavsiye ederim.
Tek problemi terletmesi onun haricinde açık havada da denedim ben 40 50 mt falan menzili var

Aynen bide video izledikten sonra hafif bi dip ses geliyor beni rahatsız etmedi ama takıntısı olan illa vardır.
Öyle bir şey yaşamadım ben sesi 30larda kullanıyorum belki 100e çeksem dediğin gibi olabilir

Aynı kulaklığı kullanıyorum 950 tl zamanında aldım.Dip ses yok ben de.Terletme sorunu ise kumaş ped aldım sorunu çözdüm.Memnunum baya

hocam cloud 2 nin pedleri uyuyor.Arkadaşımda cloud 2 vardı kullanmıyodu kumaş pedi taktım kullanıyorum sıkıntısı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,679
Üyeler
186,927
Son üye
tahasan4578
Geri