🔥İndirim HyperX Cloud Core Wireless Kulaklık 1.699₺ 🔥

kulaklık cok rahat ve hafif çok memnunum ses kalitesi ve mikrofonuda hosuma gidiyor. sorunu: deri oldugu icin yazin terletiyor ve son ses seviyesi çok yuksek değil cogu kisiye yeterli geliyor ama bana yeterli gelmedi

Aklında soru işareti olan arkadaşlara
Dip ses yok mikrofon kalitesi gayet iş görür 1000tl iken almıştım wireless rahatlığı vs alıştın mı bırakamazsın. Gecikme falan yok oyunlarda özellikle rainbow6siege için söylüyorum ses kasmakta hiç bir zorlanma yaşamayacaksınız. Tek eksiği kulaklık padinin deri olması kulak ısınıyo onun haricinde bi sıkıntı yok. Onu da hyperx cloud 2 kulaklık padini alacaksınız bez olanı tertemiz terlemeden de kurtulursunuz.

Aklında soru işareti olan arkadaşlara
Dip ses yok mikrofon kalitesi gayet iş görür 1000tl iken almıştım wireless rahatlığı vs alıştın mı bırakamazsın. Gecikme falan yok oyunlarda özellikle rainbow6siege için söylüyorum ses kasmakta hiç bir zorlanma yaşamayacaksınız. Tek eksiği kulaklık padinin deri olması kulak ısınıyo onun haricinde bi sıkıntı yok. Onu da hyperx cloud 2 kulaklık padini alacaksınız bez olanı tertemiz terlemeden de kurtulursunuz.
Abartı mı kötü deri olması birde soyulmaua şansı var mı?
Post automatically merged:

kulaklık cok rahat ve hafif çok memnunum ses kalitesi ve mikrofonuda hosuma gidiyor. sorunu: deri oldugu icin yazin terletiyor ve son ses seviyesi çok yuksek değil cogu kisiye yeterli geliyor ama bana yeterli gelmedi
Derisinin soyulma şansı var mı?

Bu fiyattan alınır

Abartı mı kötü deri olması birde soyulmaua şansı var mı?
Post automatically merged:

Derisinin soyulma şansı var mı?
derinin soyulma durumu her zaman oluyor ben geçen yaz 900 tl den almıştım şuan hiçbir sıkıntı yok sorunsuz kullanıyorum soyulma vs de olmadı hiç ama her an olabilir düşüncesiyle kullanıyorum :)

Bence amazondan alınmamalı. Çünkü normalde trde satıcıların hepsi kullanılman kulaklıkların iadesini almaz ama amazon alıyor geri satıyorlar o sebepten almazdım.
Yok satmıyorlar iade alınan ürünleri

Kulaklık ihtiyacım var profesyonel e-sports yolundayım alınır mı sizce ses kalitesi performansı ve mikrofon kalitesi nasıl?

Kulaklık ihtiyacım var profesyonel e-sports yolundayım alınır mı sizce ses kalitesi performansı ve mikrofon kalitesi nasıl?
ses kalitesi çok güzel ben beğeniyorum valorant vs oynuyorum çoğunlukla mikrofonu kullanmadığım için mikrofon konusunda bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,865
Üyeler
190,993
Son üye
Overlord_1222
Geri