Neler Yeni

HyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı 3204 TL

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Arkadaşlar cidden bu fiyata alınır mi varmi? kroniği vs meraktan soruyorum

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Bu parayı hak etmiyor bu kulaklık bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 2 yıl kullandım. Ama artık duyma kaybı yaşadığımı düşündüğüm için kulaklık kullanmıyorum. Hakkı 2000 tl civarı aslında ama diğer markaların daha kötü modellerine 4 5k para vermektense bunu satın alınmasını tavsiye ederim. Ses seviyesi yüksek değil ve yüksek sese alışık olanları tatmin etmeyebilir. Sesleri net ve kablosuz mesafe gücü tatmin edici. Oyunlarda dts programını aktif ettiğinizde düşman hareketlerini tespit etmekte oldukça iyi. Bütçe sıkıntınız varsa 1000 2000 lira arası kablolu modelleri tavsiye ederim. https://www.teknosa.com/razer-black...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.48.2

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan

Tokia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Şahin
Kablolusu ile performansı aynı mıdır?

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Göksel Gündüz
Çok iyi bir kulaklık. Amazon.com.tr gönderecek, beğenmezsen geri iade alırlar. Sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle. Bu fiyatın altında birkaç tane kablosuz kulaklık var ama onlar daha mı iyi bilemiyorum.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolu almak istiyorsan Cloud 3 al.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Bu parayı hak etmiyor bu kulaklık bence
kablolusu var bende kingston üretim acaba onu satıp bunu mu çeksem performansları aynı mıdır
İlk versiyonunu kullanıyordum 2 yıldır. Geçen aylarda onu satıp buna geçtim. İlk kulaklıkta sadece pil tarafında ve kulak pedi tarafında sıkıntı yaşadım. Kulak pedleri döküldü ama hyperx'e yazınca yenisini yolladılar. Ne kadar temiz kullanırsan kullan eninde sonunda oluyor dökülme deride. Pil sıkıntısıda, normalde 18 saat civarı gidiyordu pili. Son 1 aydır 10 saati zor görüyordum. Biraz sinirimi bozdu. Eski modeli satıp yeni modele geçmeye karar verdim. Cloud 2 core dışında da kulaklıklara göz attım. Fakat bu fiyata bu performansı hiçbir kulaklığın veremeyeceğini farkedince üst modelini aldım. Geçen yıldı sanırım bu kulaklık bir ara 2.1k civarına düşmüştü amazon indirimlerinde. Sonra da 2.5k oldu. Şuanda 3k ve biraz yüksek ama artıklarını göre bu fiyata alınabilecek tek kulaklık bence. Üstüne 1.5k-2k koyamayacaksanız alın geçin. Ben eski kulaklığı sattığım için ve birazda amazon bakiyem olduğu için baya ucuza aldım. 80 saat pili gidiyor mu hesaplamadım ama bana 1-1.5 hafta rahat rahat yetiyor şarjı. Ses olarakta bir önceki kulaklığa göre ufak bir fark varmış gibi hissettim ama ona da alıştım.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
80 saat pil ömrü iyiymiş, yeni g435 aldım bende 2070 TL'ye

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
vallahi ben alacaklarımı bir kenara biriktirdim Prime Alışveriş Festivali' kampanyasını bu yıl 8 – 14 Ekim olacak çünküğğğğ

Birileri

80+
Temmuz 2022 de bunun ilk serisinden yedekli olsun diye 950TL den 2 tane aldım. Kullandığımın sadece suni derileri döküldü, onun dışında sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Ses seviyesini oyunlarda 25-40 civarında kullanıyorum. Güzel kulaklık, öneririm.

Top Bottom