Neler Yeni

Çözüldü✓ HyperX Cloud II şuanda alınır mı

ImWels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Wels
Bütçe
4000
HyperX Cloud II mi almalıyım yoksa Logitech G335 şuanki fiyatla HyperX Cloud II almam konusunda kararsızım en fazla 4000tl ye çıkabilirim başka önerileriniz varsa tabikide açığım çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ona göre güzel bi kulaklık önerebilirsiniz

ânomaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Anıl Kadir FINDIK
HyperX Cloud 3 Wireless
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oha *** 5000₺ olmuş kulaklık.

Kablolusunu alabilirsin.

ImWels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Wels
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HyperX Cloud 3 Wireless

Oha *** 5000₺ olmuş kulaklık.

Kablolusunu alabilirsin.
sanırım HyperX Cloud 3 de 2 ye göre biraz sıkıntılar varmış çok fazla alasım gelmedi o yüzden 2 yi alıyım mı diye sormuştum

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
ibrahim ahıskalı
sanırım HyperX Cloud 3 de 2 ye göre biraz sıkıntılar varmış çok fazla alasım gelmedi o yüzden 2 yi alıyım mı diye sormuştum
ne sıkıntısı varmış cloud 3 hertürlü cloud 2 den iyidir

ImWels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Wels
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne sıkıntısı varmış cloud 3 hertürlü cloud 2 den iyidir
duyduğuma göre yani bazı videolar da ve forumlarda
kulaklığın sesi az geliyo diyolar bası tizi cloud 2 de daha iyi ayarlıyabiliyosun ama sesi daha da fazla kısılıyo diyolar
onun yerine cloud 2 alın saf performans saten uygulamaya bile gerek yok diyip de cloud 2 öneriyolar
bazılarıda hiç bişey yok normal kullanırsın sıkıntı yok diyo bende çok kumara gerek yok cloud 2 alsam olur sanki kimsenin saten şikayeti yok diyerek ona yöneldim ama cloud 2 den daha iyi bişey varsa ve ya daha mantıklı bi kulaklık varsa diye de forum açtım

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
ibrahim ahıskalı
cloud 3 wireless kullanıyorum bir problemini görmedim 35 40 tl ye dolby access alıp muzik modu - detaylı moda aldım mis gibi kulaklık bana göre

hamburkus

80+
cloud 3 wireless kullanıyorum bir problemini görmedim 35 40 tl ye dolby access alıp muzik modu - detaylı moda aldım mis gibi kulaklık bana göre
Aynı şekil yaptım bi eq ayarı yaptım kulaklığı %50-%55 arası anca kullanabiliyorum %100 sağır eder 😂😂

oEnesQlf

80+ Silver
duyduğuma göre yani bazı videolar da ve forumlarda
kulaklığın sesi az geliyo diyolar bası tizi cloud 2 de daha iyi ayarlıyabiliyosun ama sesi daha da fazla kısılıyo diyolar
onun yerine cloud 2 alın saf performans saten uygulamaya bile gerek yok diyip de cloud 2 öneriyolar
bazılarıda hiç bişey yok normal kullanırsın sıkıntı yok diyo bende çok kumara gerek yok cloud 2 alsam olur sanki kimsenin saten şikayeti yok diyerek ona yöneldim ama cloud 2 den daha iyi bişey varsa ve ya daha mantıklı bi kulaklık varsa diye de forum açtım
Cloud 3 daha iyi

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berk
Dolby ayarınızı atabilirmisiniz valo için varsa eğer

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
ibrahim ahıskalı
Top Bottom