Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud III 2650TL

MoonWalk

80+ Bronze

Ana sayfada bulunan 350TL kupon, kargosu ücretsiz başka bir ürün sepete eklenirse geçerli ve fiyat 2650TL.

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
kalem nereye uçuyor anlamadım :D eşyalara çizim için güzel bir şeye benziyor

Bi ara silinebilir tükenmez kalem diye satılan kalemler vardı ona benziyo, ısıtınca siliniyo sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
aykan belin
cloud III içinden kumaş pad çıkıyor mu?

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
kerim deveci

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
mershadow
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Malik Umut Özsoy
ilk defa gördüm bu markayı. kullanıyor musunuz ?
Evet bu modeli kullandım 4 sene falan. Pedleri eskiyince mikrofonsuz halini aldım şimdi o da panmusic de var Takstar Pro 82. Bu arada bu cooler master mh751 ile aynı kulaklık. HyperX Cloud 2 de bunun bi eski modeli olan Takstar Pro 80 in boyanmış hali zaten. Asıl üreticisi takstar dır yani hyperx i hyperx yapan kulaklığın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 varken pek tercih edilecek kulaklık değil
Kablolu cloud 3 asla attığım model yerine tercih edilebilcek bi model değil. Özel olarak kablosuz isteniyosa cloud 3 wireless alınabilir tabii ki de.

MoonWalk

80+ Bronze
cloud III içinden kumaş pad çıkıyor mu?
Cloud 3 ve Cloud 3 Wireless'ta kumaş ped çıkmıyor.

EverythingMiPro'nun bahsettiği bilginin gerçekliği de birçok yerde bulunabilir. HyperX oyuncu kulaklığı adı altında farklı bir modeli satıyor aslında yazıldığı gibi. Yeni yeni çıkan ve bilinen modellerden daha iyi olan belki de onlarca model vardır ve yukarıdaki GM200 modeli de daha iyi olabilir ancak bilinen modellerin dahi ufak tefek kusurları olduğunda tüketiciler geri çekiliyor. Bilinmeyen modelleri önermekse ayrı bir uğraş bu bağlamda.

Top Bottom