Selam dostlar konu başlıkta ki gibi hepsiburada üzerinde 5.974,55 TL'ye düşüyor %5 indirim ile 50 TL'de kuponum var5.924,55 TL ediyor alınır mı sizce bu fiyata yoksa bekleyim mi?
Merhaba hocam, EQ ayarında yardımcı olma şansınız var mı? Cloud 3 S aldım ama FPS oyunları, CS gibi, ses kasmak için ayar yapamadım. Kendi uygulaması dışında bir program yüklemem gerekiyor mu? Ayar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.4650 den aldım geçen ay hocam bence yine düşübilir bu fiyatlara aceleniz yoksa bekleyin
Merhaba hocam, EQ ayarında yardımcı olma şansınız var mı? Cloud 3 S aldım ama FPS oyunları, CS gibi, ses kasmak için ayar yapamadım. Kendi uygulaması dışında bir program yüklemem gerekiyor mu? Ayar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Biraz pahalı gibi 4k civarı düşmesi beklenebilir.Selam dostlar konu başlıkta ki gibi hepsiburada üzerinde 5.974,55 TL'ye düşüyor %5 indirim ile 50 TL'de kuponum var5.924,55 TL ediyor alınır mı sizce bu fiyata yoksa bekleyim mi?
Denedim dediğiniz ayarları böyle hafif yankılı geliyor sesler boş bir odada seslenip yankı yapar gibi onu nasıl düzeltirimAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben böyle kullanıyorum.
Biraz pahalı gibi 4k civarı düşmesi beklenebi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben böyle kullanıyorum.
Biraz pahalı gibi 4k civarı düşmesi beklenebilir
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben böyle kullanıyorum.
Biraz pahalı gibi 4k civarı düşmesi beklenebilir.
Kendine göre biraz düzenle hocam ben dvd kullanıyorum siz başka deneyin ekolayzırla oynayın falan.Denedim dediğiniz ayarları böyle hafif yankılı geliyor sesler boş bir odada seslenip yankı yapar gibi onu nasıl düzeltirim