HyperX Cloud III S bu fiyata alınır mı?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
593
Selam dostlar konu başlıkta ki gibi hepsiburada üzerinde 5.974,55 TL'ye düşüyor %5 indirim ile 50 TL'de kuponum var :D 5.924,55 TL ediyor alınır mı sizce bu fiyata yoksa bekleyim mi?

4650 den aldım geçen ay hocam bence yine düşübilir bu fiyatlara aceleniz yoksa bekleyin
Selam dostlar konu başlıkta ki gibi hepsiburada üzerinde 5.974,55 TL'ye düşüyor %5 indirim ile 50 TL'de kuponum var :D 5.924,55 TL ediyor alınır mı sizce bu fiyata yoksa bekleyim mi?

4650 den aldım geçen ay hocam bence yine düşübilir bu fiyatlara aceleniz yoksa bekleyin
Bence o kadar fiyat düşürdükten sonra kolay kolay indirime girmez gibi hocam stok erittiler çünkü.

Merhaba hocam, EQ ayarında yardımcı olma şansınız var mı? Cloud 3 S aldım ama FPS oyunları, CS gibi, ses kasmak için ayar yapamadım. Kendi uygulaması dışında bir program yüklemem gerekiyor mu? Ayar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba hocam, EQ ayarında yardımcı olma şansınız var mı? Cloud 3 S aldım ama FPS oyunları, CS gibi, ses kasmak için ayar yapamadım. Kendi uygulaması dışında bir program yüklemem gerekiyor mu? Ayar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
1765799326112.webp

1765799364867.webp

Ben böyle kullanıyorum.
Biraz pahalı gibi 4k civarı düşmesi beklenebilir.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ben böyle kullanıyorum.

Biraz pahalı gibi 4k civarı düşmesi beklenebi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ben böyle kullanıyorum.

Biraz pahalı gibi 4k civarı düşmesi beklenebilir
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ben böyle kullanıyorum.

Biraz pahalı gibi 4k civarı düşmesi beklenebilir.
Denedim dediğiniz ayarları böyle hafif yankılı geliyor sesler boş bir odada seslenip yankı yapar gibi onu nasıl düzeltirim

Denedim dediğiniz ayarları böyle hafif yankılı geliyor sesler boş bir odada seslenip yankı yapar gibi onu nasıl düzeltirim
Kendine göre biraz düzenle hocam ben dvd kullanıyorum siz başka deneyin ekolayzırla oynayın falan.

Geri