HyperX Cloud III S kulaklık alınır mı?

bytoprak

80+
Reaksiyon skoru
0
2024'ten beri HyperX Cloud III Wireless kulaklığını kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. Oyunlarda da istediğim performansı veriyor. Şimdi HyperX Cloud III S Wireless kulaklığı çıkmış. Bu modele geçiş yapıp yapmamak arasında kaldım. Sizce HyperX Cloud III S geçmeye değer mi?

Aktif kullaniyorum, kotu falan diyorlardı da baya iyi cikti. Ses konusunda biraz takıntılı biri olarak söylüyorum. Aldığımdan beri 1 kere sarj etmedim. İlk şarjına bu hafta takacağım.

2024'ten beri HyperX Cloud III Wireless kulaklığını kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. Oyunlarda da istediğim performansı veriyor. Şimdi HyperX Cloud III S Wireless kulaklığı çıkmış. Bu modele geçiş yapıp yapmamak arasında kaldım. Sizce HyperX Cloud III S geçmeye değer mi?
yani zaten kendiniz cevap vermişsiniz hocam sıkıntı yok istediğiniz performansı veriyor diyorsunuz, bana kalırsa paranızı daha iyi şeylere harcayabilirsiniz ama ben telefondada kullanıcam ve bataryası yetmiyor derseniz tercih edebilirsiniz tabikide

yani zaten kendiniz cevap vermişsiniz hocam sıkıntı yok istediğiniz performansı veriyor diyorsunuz, bana kalırsa paranızı daha iyi şeylere harcayabilirsiniz ama ben telefondada kullanıcam ve bataryası yetmiyor derseniz tercih edebilirsiniz tabikide
Sıkıntı yok evet ama üstün gelen bir özelliği vs varsa diye düşünüyordum. Elbette birkaç farklı noktaları var ama seste fark edilecek bir özellik eklendi mi farklılığı var mı sormak istedim.

Bana sorarasan Cloud 3'den geçmek çok mantıklı değil. Yani neticede günün sonunda 3 de gayet güzel bir kulaklık, israf gibi geliyor...

Aşırı fark yok ses biraz daha düzelmiş ama cloud 3 var ise gerek yok fakat sırf güncel versiyon alayım diyorsan o zaman başka cloud 3 S aldım evde yatıyor şuan mchose x9 aldım onunla takılıyorum mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,675
Üyeler
188,636
Son üye
Katana34
Geri