Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Lipa Curriton
HyperX Cloud III kulaklık satın aldıktan sonra, müziklerden daha fazla keyif almak için EQ ayarları üzerinde çalışmaya başladım. İlk olarak HyperX NGENUITY yazılımı üzerinden EQ ayarları yaptım ancak bu ayarların yeterli olmadığını fark ettim. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda, bu yazılımın EQ konusunda sınırlı olduğunu ve DTS Spatial Sound'un uygulama içerisinden yapılan ayarlarının pek etkili olmadığını birçok kişinin dile getirdiğini gördüm.
Ben de önerilen yöntemleri denemeye karar verdim ve şu adımları izledim:
Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur. Sizin yöntemlerinizi ve deneyimlerinizi de duymaktan mutluluk duyarım.
Not: Kablolu versiyonunu kullanıyorum.
Ben de önerilen yöntemleri denemeye karar verdim ve şu adımları izledim:
- Microsoft Store'dan DTS Sound Unbound uygulamasını indirdim. Bu yazılım, ses performansını iyileştirdi.
- Daha sonra Equalizer APO programını kurarak EQ ayarlarımı özelleştirdim. Equalizer APO, detaylı ve kişiselleştirilebilir bir EQ deneyimi sunuyor. İnternetten bulduğum bazı EQ ayarlarını kullanarak ses kalitesini çok daha iyi bir seviyeye taşıdım.
Tavsiyelerim
- HyperX NGENUITY programı üzerinden kulaklığınızın firmware'ini mutlaka güncelleyin.
- DTS Sound Unbound uygulamasını Microsoft Store’dan indirerek aktif hale getirin.
- Equalizer APO programını indirip, EQ ayarlarını kişisel tercihlerinize göre yapın.
Faydalı Bağlantılar
- DTS Sound Unbound: Buradan İndirin
- Equalizer APO: Buradan İndirin
- EQ Ayarları Örnekleri: EQ Ayarları için Kaynak
Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur. Sizin yöntemlerinizi ve deneyimlerinizi de duymaktan mutluluk duyarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not: Kablolu versiyonunu kullanıyorum.