Rehber HyperX Cloud III Wireless / kablolu | Ayar Tavsiyesi

ayarları yaptımda ses daha bi soft geliyor teşekkürler diğer halinden sonra buna hemen alışırım umarım
rica ederim, DTS Unbound'u da yaptınız değil mi? Baslar çok daha vurucu, tizler daha canlı ve vokal daha net olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedim ama çözüm olmadı sorun şoyle sağ tarafımda bir tren geliyor trenin sesi sadece sağ kulağa geliyor diğer kulağada azda olsa bir ses gelmesi gerekmiyormu aynı şekilde sol kulaktada
evet, gelmesi gerekiyor. Rahatsız edici bir fark varsa ürün sorunlu olabilir. Tekrardan denedim, bende rahatsız edecek gibi belirgin fark yok.

Çok uyguna almıyorsanız bu kulaklık yerine SS Nova 5 kablosuz tavsiye ederim. Oynadığınız oyuna veya kullanım senaryosuna özel yüzlerce hazır ayar mevcut ve ayarlar arasında geçişi telefondan sağlayabiliyorsunuz.

rica ederim, DTS Unbound'u da yaptınız değil mi? Baslar çok daha vurucu, tizler daha canlı ve vokal daha net olmalı.
yaptım normal video müzik için hoşuma gitti fakat valorantta inanılmaz tuhaf geldi geri eski haline döndüm :D

yaptım normal video müzik için hoşuma gitti fakat valorantta inanılmaz tuhaf geldi geri eski haline döndüm :D
fps oyunlarında her şeyi kapatıp kullanmak bana çok daha iyi geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuya yeni bir şey daha ekledim, 5 numaralı kısma da göz atabilirsiniz.

Alttaki ayarlar, "HyperX Cloud III Wireless" kulaklığın standart olarak gelen düz ve soluk sesini canlandırmayı amaçlamaktadır. Beğeni durumu kişisel zevke göre değişebilir.
Bu ayarların; film, dizi, müzik, hikayeli oyun ve genel kullanım için daha uygun, fps oyunlarında ise "equalizer" ve "uzamsal sesin (dtsx spatial sound, DTS Unbound)" kapalı tutulmasının çok daha başarılı sonuç verdiğini düşünüyorum.

1-) HyperX NGENUITY adlı uygulamayı indirip güncellemeleri yapın.
2-) NGENUITY uygulamasında "dtsx spatial sound" ayarını kapalı tutun.
3-) NGENUITY uygulamasında equalizer kısmında yeni bir profil oluşturun ve şu ayarları yapın:
  • 32 Hz → +5 dB
  • 64 Hz → +2.5 dB
  • 125 Hz → +0.8 dB
  • 250 Hz → –0.8 dB
  • 500 Hz → –3.1 dB
  • 1 KHz → –4.5 dB
  • 2 KHz → –3.1 dB
  • 4 KHz → –0.4 dB
  • 8 KHz → +2.1 dB
  • 16 KHz → +4.2 dB
4-) Microsoft Store'dan "DTS Unbound" uygulamasını indirin ve uygulama içerisinde "dtsx headphone ve dtsx decoder" özelliklerini aktif edin.
5-) Win + R tuşuna bas, gelen ekrana mmsys.cpl yaz, gelen sekmeden cloud 3 kulaklığı bul çift tıkla, açılan sekmeden uzamsal ses bölümüne gel, DTS Headphone:X seç, uygula butonuna bas.
6-) Kulaklığın dongle'ını USB 3.0 portuna takılı şekilde kullanmanızı ve ses çıkışınızı 2 kanal 24 bit 48 KHz veya 92 KHz olarak ayarlamanızı tavsiye ederim.

MİKROFON AYARI:
Windows'un ses ayarlarından mikrofon özelliklerine girip (Teyp kaydedici kalitesi) yazan seçeneği (FM radyo kalitesi) olana çevirin.

---------------------------------------------------------------------------------
@OffGent @crush4win @SatisFaction @kivircix @Carlzberg @muratgullu

Konu çeşitli kaynaklardan yararlanılarak oluşturulmuştur.
Hyperx cloud 3 S kablosuz aldım ayarlar geçerli dimi hepsine elinize sağlık

Alttaki ayarlar, "HyperX Cloud III Wireless" kulaklığın standart olarak gelen düz ve soluk sesini canlandırmayı amaçlamaktadır. Beğeni durumu kişisel zevke göre değişebilir.
Bu ayarların; film, dizi, müzik, hikayeli oyun ve genel kullanım için daha uygun, fps oyunlarında ise "equalizer" ve "uzamsal sesin (dtsx spatial sound, DTS Unbound)" kapalı tutulmasının çok daha başarılı sonuç verdiğini düşünüyorum.

1-) HyperX NGENUITY adlı uygulamayı indirip güncellemeleri yapın.
2-) NGENUITY uygulamasında "dtsx spatial sound" ayarını kapalı tutun.
3-) NGENUITY uygulamasında equalizer kısmında yeni bir profil oluşturun ve şu ayarları yapın:
  • 32 Hz → +5 dB
  • 64 Hz → +2.5 dB
  • 125 Hz → +0.8 dB
  • 250 Hz → –0.8 dB
  • 500 Hz → –3.1 dB
  • 1 KHz → –4.5 dB
  • 2 KHz → –3.1 dB
  • 4 KHz → –0.4 dB
  • 8 KHz → +2.1 dB
  • 16 KHz → +4.2 dB
4-) Microsoft Store'dan "DTS Unbound" uygulamasını indirin ve uygulama içerisinde "dtsx headphone ve dtsx decoder" özelliklerini aktif edin.
5-) Win + R tuşuna bas, gelen ekrana mmsys.cpl yaz, gelen sekmeden cloud 3 kulaklığı bul çift tıkla, açılan sekmeden uzamsal ses bölümüne gel, DTS Headphone:X seç, uygula butonuna bas.
6-) Kulaklığın dongle'ını USB 3.0 portuna takılı şekilde kullanmanızı ve ses çıkışınızı 2 kanal 24 bit 48 KHz veya 92 KHz olarak ayarlamanızı tavsiye ederim.

MİKROFON AYARI:
Windows'un ses ayarlarından mikrofon özelliklerine girip (Teyp kaydedici kalitesi) yazan seçeneği (FM radyo kalitesi) olana çevirin.

---------------------------------------------------------------------------------
@OffGent @crush4win @SatisFaction @kivircix @Carlzberg @muratgullu

Konu çeşitli kaynaklardan yararlanılarak oluşturulmuştur.
Kanka benim kablolusu geldi ama kafanın üstünü ağrıtıyor sende varmı öyle bir sorun

Kanka benim kablolusu geldi ama kafanın üstünü ağrıtıyor sende varmı öyle bir sorun
hayır, aksine çok fazla kulaklık denemiş biri olarak benim için en rahatlarından biri. 4-5 saat kafamda kalmasına rağmen baskı hissetmedim.

hayır, aksine çok fazla kulaklık denemiş biri olarak benim için en rahatlarından biri. 4-5 saat kafamda kalmasına rağmen baskı hissetmedim.
benim beynime kadar ağrıttı mübarek :D tertemiz geldi de onu sevemedim bakalım temizlik aşamasında denedim birazda müzik dinliyorum şuan alışılır illa :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri