❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Arkadaşlar ben de Cloud Core Wireless DTS var bunu aldığım için boşa çıktı. Kulaklık ihtiyacı olan yazabilir uygun fiyata veririm

Yav bu kulaklık iyi mi kötü mü anlam veremedim. Bazısı kötü alınmaz, sesi az diyor, bazısı çok iyi diyor. HS80 Max bakıyordum ama fiyatı çok yüksek. C3 Wireless alınır mı? C2'den sonra bilemiyorum servisi yok, destek ekibi yok ilişmek korkutucu geliyor.
En popüler oyuncu kulaklıklarından biri yazılımı kötü olduğu doğrudur.

tam girdim alacakken ödeme adımında yine stok bitti :( ara ara stok geliyor sanırım

tam girdim alacakken ödeme adımında yine stok bitti :( ara ara stok geliyor sanırım
Evet gelmiş tekrardan. Bende aldım kablosuz olarak bu fiyata daha iyisi var mı bilemiyorum

teknosa üzerinden mi geliyor hb mi şuan başka satıcı gözüküyor teknosada
1748076706629.webp
teknosa olarak gözüküyor

Son stoğu siz aldınnız sanırım hocam son anda kaçırdım. xD
Ya arkadaş yorum yazmış stok arada açılıyor diye girdim üyelik girişi yaptım sepete attım cıktım ara ara bakmak gerek gelebilir tekrardan. Hayır hiç ihtiyacım da yok kablosuz kulaklık rahatlık olur diye düşünüyorum ama bu fiyata da başka kalbosuz bulamam dedim indirimi de görünce alayım dedim. Razer v2x kullanıcısıyım kalbo dolanmasından kafayı yiyorum bazen :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,552
Üyeler
184,181
Son üye
Sporquestioner
Geri