lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,753
sen nasıl ürünü aldığın fiyattan satarak başkasının hakkına girersin vatan hainliği yapma ürünü hemen iptal et!On kişi mesaj atmış kim kimdi belli değil
sen nasıl ürünü aldığın fiyattan satarak başkasının hakkına girersin vatan hainliği yapma ürünü hemen iptal et!On kişi mesaj atmış kim kimdi belli değil
En popüler oyuncu kulaklıklarından biri yazılımı kötü olduğu doğrudur.Yav bu kulaklık iyi mi kötü mü anlam veremedim. Bazısı kötü alınmaz, sesi az diyor, bazısı çok iyi diyor. HS80 Max bakıyordum ama fiyatı çok yüksek. C3 Wireless alınır mı? C2'den sonra bilemiyorum servisi yok, destek ekibi yok ilişmek korkutucu geliyor.
Evet gelmiş tekrardan. Bende aldım kablosuz olarak bu fiyata daha iyisi var mı bilemiyorumtam girdim alacakken ödeme adımında yine stok bittiara ara stok geliyor sanırım
teknosa üzerinden mi geliyor hb mi şuan başka satıcı gözüküyor teknosadaEvet gelmiş tekrardan. Bende aldım kablosuz olarak bu fiyata daha iyisi var mı bilemiyorum
teknosa üzerinden mi geliyor hb mi şuan başka satıcı gözüküyor teknosada
Son stoğu siz aldınnız sanırım hocam son anda kaçırdım. xDAlıntıyı görüntüle teknosa olarak gözüküyor
kaçırdım desenAlıntıyı görüntüle teknosa olarak gözüküyor
Ya arkadaş yorum yazmış stok arada açılıyor diye girdim üyelik girişi yaptım sepete attım cıktım ara ara bakmak gerek gelebilir tekrardan. Hayır hiç ihtiyacım da yok kablosuz kulaklık rahatlık olur diye düşünüyorum ama bu fiyata da başka kalbosuz bulamam dedim indirimi de görünce alayım dedim. Razer v2x kullanıcısıyım kalbo dolanmasından kafayı yiyorum bazenSon stoğu siz aldınnız sanırım hocam son anda kaçırdım. xD
Valla dostum üyelik girip direk aldım ben kart kayıtlıydı sonra yazdım sana anlık bir olay gerçekleşti ordakaçırdım desen![]()