Arkadaşlar biraz cahilce olacak ama ben yeni sistem kurdum açıkcası biraz bütçeyi de aştım elimde AirPods pro var onu bilgisayara bağlıyorum elimdeki kulaklıkla bu kulaklıklar arasında bariz farklar olur mu almam gerekir mi ?
Yani airpods daha hikaye türü için kullanılabilir. Çünkü bluetoothla kullanıyorsun. Tepkime süresi illaha fark ettirir. Uzun kullanımda sıkıntı kulakiçi. Tabi kulaküstüde uzun kullanımda sıkıntılı ama daha sağlıklı diyebilirim kulakiçine oranla. Fark olur oyun tarafında. Bence kaçırmayın alın cloud 3 wirelessı...
Cahil yorumu bence hepsi. Bir o kadar da çok beğenen var. Ses denetiminden ayar yapmak şart zaten kulaklığa. En kaliteli halde kullanmak için. Gereksiz bir yorum. Youtube'da çıkan ilk videoyu izlemeni önermem. Daha iyi inceleme videoları var. Bu fiyata bedava denemez ama düşününce daha iyisi yoksa bu fiyata bedava.
Yani airpods daha hikaye türü için kullanılabilir. Çünkü bluetoothla kullanıyorsun. Tepkime süresi illaha fark ettirir. Uzun kullanımda sıkıntı kulakiçi. Tabi kulaküstüde uzun kullanımda sıkıntılı ama daha sağlıklı diyebilirim kulakiçine oranla. Fark olur oyun tarafında. Bence kaçırmayın alın cloud 3 wirelessı...
Çıkış tarihleri arasında kaç yıllık fark var. Bir zahmet olsun fark. Birçok artısı var zaten c3 wirelessın. Ses tarafında da üzecek bir kulaklık değil. Alabiliyorsanız alın.
Cahil yorumu bence hepsi. Bir o kadar da çok beğenen var. Ses denetiminden ayar yapmak şart zaten kulaklığa. En kaliteli halde kullanmak için. Gereksiz bir yorum. Youtube'da çıkan ilk videoyu izlemeni önermem. Daha iyi inceleme videoları var. Bu fiyata bedava denemez ama düşününce daha iyisi yoksa bu fiyata bedava.
#1 Fiyatı bana uygun geldi. Cloud 3 olduğuna göre iyi olarak nitelendirdim bende.
Ama Daha önceden Asus rog fusion 2 veya 3 almıştım yaklaşık bir kaç ay önce. Sesler o kadar yapay, O kadar kötüydü ki, 4 ses çipi vs vs var diyorlar ama sesler net değildi inanırmısın. Odyofil bir insan olarak (aşırı odyofil) Hangi kulaklıkta ne farklıklar var rahatça anlayabiliyorum. Sana yemin ediyorum Şuan ki kullandığım James Donkey 712 Asus olan kulaklıktan en az 3 kat iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
#2 Hem netlik hem bas hem mid performansı olarak. Üstelik Asus kulaklıkta bir sürü mikrofon ve eq özelliği olmasına rağmen. Belkide kablosuz kulaklıkların kaderinde bu var bilemedim. Anakarttan dolayı belkide sorun çektim diyeceğim ama alakası yok. Telefon bağlantısı vs de var. Bağladım ve onda da müziklerde cansızlık vs vardı. ertesi gün iade ettim. Tam tamına 1 günümü o sacma kulaklığa harcadım.