Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Arkadaşlar biraz cahilce olacak ama ben yeni sistem kurdum açıkcası biraz bütçeyi de aştım elimde AirPods pro var onu bilgisayara bağlıyorum elimdeki kulaklıkla bu kulaklıklar arasında bariz farklar olur mu almam gerekir mi ?
Yani airpods daha hikaye türü için kullanılabilir. Çünkü bluetoothla kullanıyorsun. Tepkime süresi illaha fark ettirir. Uzun kullanımda sıkıntı kulakiçi. Tabi kulaküstüde uzun kullanımda sıkıntılı ama daha sağlıklı diyebilirim kulakiçine oranla. Fark olur oyun tarafında. Bence kaçırmayın alın cloud 3 wirelessı...

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Çok şikayet var. Yok 24 bite çekince ses artıyor mikrofon kalitesi artıyor vs. CS de ayak sesleri gelmiyor diye söyleyenler var. Vazgeçtim.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Çok şikayet var. Yok 24 bite çekince ses artıyor mikrofon kalitesi artıyor vs. CS de ayak sesleri gelmiyor diye söyleyenler var. Vazgeçtim.
Cahil yorumu bence hepsi. Bir o kadar da çok beğenen var. Ses denetiminden ayar yapmak şart zaten kulaklığa. En kaliteli halde kullanmak için. Gereksiz bir yorum. Youtube'da çıkan ilk videoyu izlemeni önermem. Daha iyi inceleme videoları var. Bu fiyata bedava denemez ama düşününce daha iyisi yoksa bu fiyata bedava.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadir Işık
ne alıcagımı sasırdım o kadar para veriyoruz ama sorun bitmiyo valla paraya kıyıp alsammı diye düşünüyorum hala

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
cloud 2 core 2200 cok daha mantıklı
Aralarında çok büyük farklar var (Bence). Saçma sapan karşılaştırmalar yapmayın. Fiyat olarak cloud 2 core bedavaydı. Aynı indirimi bulursanız alın.

Amd34

80+ Silver
Corsair void elite rgb wireless ile arasında ses olarak çok bi fark var mıdır?

Binbasic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cabbar kutlu
Yani airpods daha hikaye türü için kullanılabilir. Çünkü bluetoothla kullanıyorsun. Tepkime süresi illaha fark ettirir. Uzun kullanımda sıkıntı kulakiçi. Tabi kulaküstüde uzun kullanımda sıkıntılı ama daha sağlıklı diyebilirim kulakiçine oranla. Fark olur oyun tarafında. Bence kaçırmayın alın cloud 3 wirelessı...
Eyvallah hocam iyi forumlar

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Enis
Aralarında çok büyük farklar var (Bence). Saçma sapan karşılaştırmalar yapmayın. Fiyat olarak cloud 2 core bedavaydı. Aynı indirimi bulursanız alın.
çok büyük farkları buraya yazarsan insanlar da faydalanmış olur arada 1700 tl fark var arada 1700tl az bir para degil

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Corsair void elite rgb wireless ile arasında ses olarak çok bi fark var mıdır?
Çıkış tarihleri arasında kaç yıllık fark var. Bir zahmet olsun fark. Birçok artısı var zaten c3 wirelessın. Ses tarafında da üzecek bir kulaklık değil. Alabiliyorsanız alın.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Cahil yorumu bence hepsi. Bir o kadar da çok beğenen var. Ses denetiminden ayar yapmak şart zaten kulaklığa. En kaliteli halde kullanmak için. Gereksiz bir yorum. Youtube'da çıkan ilk videoyu izlemeni önermem. Daha iyi inceleme videoları var. Bu fiyata bedava denemez ama düşününce daha iyisi yoksa bu fiyata bedava.
#1 Fiyatı bana uygun geldi. Cloud 3 olduğuna göre iyi olarak nitelendirdim bende.
Ama Daha önceden Asus rog fusion 2 veya 3 almıştım yaklaşık bir kaç ay önce. Sesler o kadar yapay, O kadar kötüydü ki, 4 ses çipi vs vs var diyorlar ama sesler net değildi inanırmısın. Odyofil bir insan olarak (aşırı odyofil) Hangi kulaklıkta ne farklıklar var rahatça anlayabiliyorum. Sana yemin ediyorum Şuan ki kullandığım James Donkey 712 Asus olan kulaklıktan en az 3 kat iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

#2 Hem netlik hem bas hem mid performansı olarak. Üstelik Asus kulaklıkta bir sürü mikrofon ve eq özelliği olmasına rağmen. Belkide kablosuz kulaklıkların kaderinde bu var bilemedim. Anakarttan dolayı belkide sorun çektim diyeceğim ama alakası yok. Telefon bağlantısı vs de var. Bağladım ve onda da müziklerde cansızlık vs vardı. ertesi gün iade ettim. Tam tamına 1 günümü o sacma kulaklığa harcadım.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazonda kulaklık iadesinde problem olmaz. Beğenmezseniz iade edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,607
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom