Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Razer Barracuda X veya Corsair Void RGB Elite Wireless kadar büyük bir indirim değil ancak alınabilir duruyor. Diğer özelliklerini araştırmadım ancak özellikle batarya konusunda çok iyi gözüküyor. 120 saat pil ömrü olduğu belirtilmiş. Corsair Void RGB Elite Wireless'da bu süre 16 saat, Razer Barracuda X'te ise 50 saatti. Aradaki farkı siz düşünün. :peepo1:

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
İndirimde cloud 2 core aldım mağazan aldım bide kutusunu da açıp kullandım iade şansım var mı bildiğim kadarıyla almıyorlar.
Mağazadan direkt aldığın için zor. Hemde kulaklık olduğu için çok iade almıyorlar genelde. Amazon bu açıdan iyi.

Amd34

80+ Silver
Razer Barracuda X veya Corsair Void RGB Elite Wireless kadar büyük bir indirim değil ancak alınabilir duruyor. Diğer özelliklerini araştırmadım ancak özellikle batarya konusunda çok iyi gözüküyor. 120 saat pil ömrü olduğu belirtilmiş. Corsair Void RGB Elite Wireless'da bu süre 16 saat, Razer Barracuda X'te ise 50 saatti. Aradaki farkı siz düşünün. :peepo1:
Corsair almamış olsaydım direk alırdım bunu fiyatı iyi duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adnan
Hp kulaklık alınmaz bence ya, stinger 2 wireless aldım hala pişmanın uygulamada eq bile çalışmıyo. Tek artısı çok ucuz olması muadillerine göre.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Yani evet 7-8 ay önce falan 3.5k'ya düşmüş bir seferliğine ama yurt dışı fiyatlarını düşününce bence çooook uygun. Bence 4.5-5k ederi olan bir kulaklık. Birkaç inceleme videosu izledim. Teknolojiden anlamayan adam gömmüş falan. Daha düzgün inceleme yapanlar önermiş hep genelde ama o zamanki fiyattan dolayı biraz tepki göstermişler. Ses denetim masasından ayarlar yapılırsa kulaklıkta mikrofonda gerçekten daha iyi hale geliyormuş. 120 saat manyak bir şey...

owel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ömer
1731520320677.png

Hadi bakalım uzun zamandır kararsızdım pişman etmez umarım.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Hp kulaklık alınmaz bence ya, stinger 2 wireless aldım hala pişmanın uygulamada eq bile çalışmıyo. Tek artısı çok ucuz olması muadillerine göre.
Stinger genel olarak çöp bir seri. Cloud core wireless alsaydın keşke. HP'ye geçince çok değişti diyenleri çok gördüm. Cloud 2 ve sonrasında her iki cloud core wireless modelinide kullanmış biriyim. HP'nin Cloud 2'sinde çok büyük sorunlar görmemiştim. Bence bir tık abartılıyor bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablolusunu almayı düşünüyorum 1k fiyat farkına değer mi kablosuz için?
Bence kesinlikle değer. Kablosuzluk iyidir. Bağımlı olunca bırakamıyorsun...

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Deri yapıdan vazgeçemediler. O durumdan dolayı düşündürüyor.

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran
4 ay önce 4200e almıştım teknosadan şuan çok iyi fiyat kaçırmayın bu fiyata böyle imkanı yok bulmazsınız

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,140
İsim
Kadir
nisanda 3250 ye düşmüştü bir daha o fiyatlara gelmedi 3500 ve altına değerlendirilebilir kulaklık güzel malzeme kalitesi kutu içeriğini baya iyileştirdiler bu versiyonda

1990 a barracuda x veya 2200 e hyperx cloud 2 core wireless alıp beğendiyseniz bence bundan daha fiyat performanslı kulaklık aldınız

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Deri yapıdan vazgeçemediler. O durumdan dolayı düşündürüyor.
Ses izolasyonu daha iyi oluyor deride. Genelde 1.5 yıl içinde ne kadar düzgün kullansanda dökülüyor bence tek sıkıntısı o. Bence bir şekilde halledilebilir. Cloud 2 ile arasında fark yoksa ped boyutu olarak hyperxten talep edilebilir yada internetten 300tlye satın alınabilir.

Binbasic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cabbar kutlu
Arkadaşlar biraz cahilce olacak ama ben yeni sistem kurdum açıkcası biraz bütçeyi de aştım elimde AirPods pro var onu bilgisayara bağlıyorum elimdeki kulaklıkla bu kulaklıklar arasında bariz farklar olur mu almam gerekir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,599
Üyeler
161,097
Son üye
rahmi159
Top Bottom