Cloud Core daha orta seviye bir seri. Düz cloud serisi daha üst seviye bir segmentte. Teknik detayları kendin araştırabilirsin. Ben bir şey kanıtlamak zorunda değilim. 6 ay içinde bu fiyata inmemiş hiç ürün. İndirim güzel indirim. Çok düşünmemek lazım. Cloud core 2 her zaman 2200e satılmıyor. Belki yine indirime girer. Teknik detaylarına bakarsan 1700TL'nin değebileceğini öğrenebilirsin.
Ben şunu anladım. Kulak içi ve kulak üstü kablolu kablosuz sayısız kulaklık kullandım. Farklı farklı. Profesyonel olanlarından tut dandik olanlarına kadar. Bizim bazı insanlarımızda ya kulak yok, Ya da yorum yapmayı bilmiyor. Ya da fiyatını verdiği şeyi övmeye bayılıyor bilemedim.
Kulaklığı Amazon firmasından almıştım evet. Detaylı iade açıklaması yazarak iade ettim. Sorun yaşamadım. Ama şunu anladım ki firmaların reklam için, ürünü satmak için ne palavralar sıktıklarını çok iyi anladım. Denemeden görmeden almam bu saatten sonra. Bu ürünü alıp ileride 1000tl fazla fiyata da satabilirdim sorun olmazdı benim için. Ama yapım değil mağlesef yapamam. İnternet aleminde ilk iade ettiğim kulaklıktır Asus fusion. Bu kadar rezil kulaklık olamaz.
Cloud Core daha orta seviye bir seri. Düz cloud serisi daha üst seviye bir segmentte. Teknik detayları kendin araştırabilirsin. Ben bir şey kanıtlamak zorunda değilim. 6 ay içinde bu fiyata inmemiş hiç ürün. İndirim güzel indirim. Çok düşünmemek lazım. Cloud core 2 her zaman 2200e satılmıyor. Belki yine indirime girer. Teknik detaylarına bakarsan 1700TL'nin değebileceğini öğrenebilirsin.
1700 tl büyük bi para hocam dediğiniz değerler sadece profesyonel e sporcu vs gibi kullanıcılar için anlaşılır ve işine yarayabilir özellikler katılmıyorum.
#1 Fiyatı bana uygun geldi. Cloud 3 olduğuna göre iyi olarak nitelendirdim bende.
Ama Daha önceden Asus rog fusion 2 veya 3 almıştım yaklaşık bir kaç ay önce. Sesler o kadar yapay, O kadar kötüydü ki, 4 ses çipi vs vs var diyorlar ama sesler net değildi inanırmısın. Odyofil bir insan olarak (aşırı odyofil) Hangi kulaklıkta ne farklıklar var rahatça anlayabiliyorum. Sana yemin ediyorum Şuan ki kullandığım James Donkey 712 Asus olan kulaklıktan en az 3 kat iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
#2 Hem netlik hem bas hem mid performansı olarak. Üstelik Asus kulaklıkta bir sürü mikrofon ve eq özelliği olmasına rağmen. Belkide kablosuz kulaklıkların kaderinde bu var bilemedim. Anakarttan dolayı belkide sorun çektim diyeceğim ama alakası yok. Telefon bağlantısı vs de var. Bağladım ve onda da müziklerde cansızlık vs vardı. ertesi gün iade ettim. Tam tamına 1 günümü o sacma kulaklığa harcadım.
Yani oyuncu kulaklığından nasıl bir performans bekliyorsunuz ben anlamıyorum açıkcası. Bu kadar sese düşkünsen çok yanlış yoldasın bence. Hele birde wireless bir profesyonel kulaklık bakıyorsan bu fiyatlara zor düzgün bir şey bulmak. Kabloluda bulunabilir diye düşünüyorum. Bence o açıdan incelemek için saçma. Kimse bir oyuncu kulaklığını dediğiniz manada profesyonel ses duymak için kullanmaz bence.
La öyle bir yorum yapmışsınız ki, ürün kötü mü iyi mi çözemedik başka ürünlerle indirimlerle karşılaştırıp insanların kafasını felaket karıştırıyorsunuzz
5-6 ay önce 4.500 TL ye almıştım, şu an bedava ihtiyacı olan alıp keyfine baksın, saçma sapan yorumlara inanmayın, yok hp üretiyormuş yok kronik sorunları varmış, yok öyle bişey. DTS uygulamasını ücretsiz veriyor, uygulamayı kurduğun an kulaklığı tanıyıp ömür boyu kayıt yapıyor, ses kalitesi çok iyi seviyeye çıkıyor böylece, ek olarak ses kasma konusunda daha iyisi zaten yok ve mikrofonu da profesyonel mikrofonlardan daha iyi incelemelere bakabilirsiniz. Ek olarak şarjı bitmiyor günde 3-4 saat kullanmaya rağmen ayda 1 defa falan şarj ediyorum. Sadece ses ve mikrofondan tam performans almak için 2 uygulama indirip 1-2 ince ayar yapmanız lazım o da her forumda özellikle yabancı forumlarda tüm detaylarıyla yazıyor zaten.
1700 tl büyük bi para hocam dediğiniz değerler sadece profesyonel e sporcu vs gibi kullanıcılar için anlaşılır ve işine yarayabilir özellikler katılmıyorum.
Benimle kafa mı buluyorsunuz. Şuan Cloud 2 Core'un fiyatı ne acaba? Adamlar indirimli 2200'e sattı diye beni mi linçleyeceksiniz anlamadım. 2200 normalde o fiyatlarda olmaması gereken bir fiyat. Çok iyi indirimli bir fiyat. O fiyata eşi benzeri yok zaten. Bende aynı kulaklığı kullanıyorum. Yurt dışında bile indirimli hali 3kya satılıyor. Boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz şuan. Paran yoksa alma oldu bitti
Benimle kafa mı buluyorsunuz. Şuan Cloud 2 Core'un fiyatı ne acaba? Adamlar indirimli 2200'e sattı diye beni mi linçleyeceksiniz anlamadım. 2200 normalde o fiyatlarda olmaması gereken bir fiyat. Çok iyi indirimli bir fiyat. O fiyata eşi benzeri yok zaten. Bende aynı kulaklığı kullanıyorum. Yurt dışında bile indirimli hali 3kya satılıyor. Boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz şuan. Paran yoksa alma oldu bitti
aslında para yok almalık bi olay değil beklentileri ve butçesi bu olana 500 tl lik bi indirim var alınabilir ama şunu derseniz bana yorum hakkı doğar 2200 e coreyi iade et bunu al 1700 tl lik fark bence bu performans farkları için değer yorumuna karşın diyorum ben bunu ve şunuda ekliyorum indirim oranına baktığımız zaman fp olan core 3 te 500 tl bi indirim var.
HS80'in baya iyi olduğunu duymuştum. Aradaki 2k fiyata değer mi emin değilim. İnternette karşılaştırmalarına bakmanı öneririm. Reddit konuları falan var. Youtube'da da bir amca karşılaştırmalar yapıyordu. İllahaki o yapmıştır.
Ben şunu anladım. Kulak içi ve kulak üstü kablolu kablosuz sayısız kulaklık kullandım. Farklı farklı. Profesyonel olanlarından tut dandik olanlarına kadar. Bizim bazı insanlarımızda ya kulak yok, Ya da yorum yapmayı bilmiyor. Ya da fiyatını verdiği şeyi övmeye bayılıyor bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulaklığı Amazon firmasından almıştım evet. Detaylı iade açıklaması yazarak iade ettim. Sorun yaşamadım. Ama şunu anladım ki firmaların reklam için, ürünü satmak için ne palavralar sıktıklarını çok iyi anladım. Denemeden görmeden almam bu saatten sonra. Bu ürünü alıp ileride 1000tl fazla fiyata da satabilirdim sorun olmazdı benim için. Ama yapım değil mağlesef yapamam. İnternet aleminde ilk iade ettiğim kulaklıktır Asus fusion. Bu kadar rezil kulaklık olamaz.
Aynı şoku bende Rampageden Razere geçince yaşamıştım. Ses seviyesinde ve ayarlarında rampage daha güzeldi. Ancak konfor bakımından Razer daha iyi olunca Razer kullanmaya devam ettim. Maalesef bu fiyatlarda bir yeri iyi olunca bir yerini kötü yapıyorlar. Teknoloji şans işi ama uzun ömürlü ve kaliteli olsun istiyorsan neredeyse çift haneli rakamlara yaklaşmak lazım.