Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ozan
Önce değişim isteyip sonra gerekirse iade isteseydin keşke.
Mesaj otomatik birleştirildi:

keşke mod olsam konuyu kitlerdim
Neden önce değişim isteyeyim ki aynı sorunu yaşayan internette bir sürü kişi var. Belki iyisi çıkacak diye zamanımı boşa harcamaya kumar oynamaya gerek yok.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Efta
Amazon müşteri hizmetleriyle konuştum. Kasım indirimlerinde bu ürünün düştüğü en düşük fiyat ile benim aldığım fiyat arasındaki farkı ay sonunda hediye bakiyesi olarak yansıtıyorlarmış. 10 yıl süreyle amazon satıcılı ürünlerde kullanabiliyormuşum. Bence hiç gerek yok şu durumda iade etmeye.
Genelde indirim zamanlarında ay sonu farkı iade ediyorlar ama ben sanki aralığın ortalarına doğru iade edilecek diye görmüştüm.

Neden önce değişim isteyeyim ki aynı sorunu yaşayan internette bir sürü kişi var. Belki iyisi çıkacak diye zamanımı boşa harcamaya kumar oynamaya gerek yok.
Dostum o zaman herkes bu konuda yorum yapardı bence. Ya kulaklıkta olası bir sorun yada şu konudaki gibi bir şey yaşamıssın.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
OZAN TANKUŞ
Belli ki sorunlu model. Aynı şeyi Asus olanda yapmıştım. Diğer corshair ve logitech kulaklıklarımda bu tür sorunlar yok. Arada her markanın sorunlu olan modeli çıkıyor ama ana konu ses olunca direkt iade sebebi.

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ufuk
çektim hocam eyw

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ulaş dursun
arkadaşlar bu model sıkıntılı ses seviyesi çok düşük bir kulaklık mikrofonuda bu seviyede berbat. ben kendim geçen ay alıp iade ettim kesinlikle önermem bulaşmayın derim.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
OZAN TANKUŞ
arkadaşlar bu model sıkıntılı ses seviyesi çok düşük bir kulaklık mikrofonuda bu seviyede berbat. ben kendim geçen ay alıp iade ettim kesinlikle önermem bulaşmayın derim.
Mikrofon için bit oranını 32'ye yükseltince kalitesi artıyor diyorlar. Bazı kişiler yapmış ve olumlu sonuç almış. Ama iade etmişsiniz çoktan. Hayırlısı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ulaş dursun
Mikrofon için bit oranını 32'ye yükseltince kalitesi artıyor diyorlar. Bazı kişiler yapmış ve olumlu sonuç almış. Ama iade etmişsiniz çoktan. Hayırlısı olsun.
mikrofon sıkıntı değil hocam yine idare ederdi. ses seviyesi düşük kulaklığın. ayak sesi kasılmıyor ama silah sesleri aşırı yüksek sağır edici seviyede EQ ayarıyla alakalı değil her şeyi denedim kulaklıkta olmadı. firmware update yapmaya çalışıyorum yaptırmıyor hep aynı güncellemeyi sürekli tekrar veriyo. 4k para verilen bi ürün takıldığı anda düzgün çalışması gerekli. bu kulaklığı almayı düşünen arkadaşlar şu videoyu izlesin adamın dediklerini birebir yaşadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ozan
yok kanka böyle bir sorun değil çünkü başka bir wireless kulaklığım daha var hem de aynı marka; cloud 2 core wireless. hiç bu sorunları yaşamıyorum bu kulaklıkta. Tabii ses kalitesi müzik için daha kötüdür mic'i kötüdür falan ama sorunlu değil en azından hem de yarı fiyat.

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ufuk
ya böyle sorunlar yaşayan varsa normaldir aga sıkıntısı varsa iade et geç uzatmayalım

İnsanı indirim konusu açtığına pişman ediyorlar valla. Bir daha paylaşmicam bir şey almayın aga siz. En çok bilen sizsiniz ok.
kral bide gerek yok böyle şeylere paylaşmak iyidir sen gene bildiğini yap.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
OZAN TANKUŞ
mikrofon sıkıntı değil hocam yine idare ederdi. ses seviyesi düşük kulaklığın. ayak sesi kasılmıyor ama silah sesleri aşırı yüksek sağır edici seviyede EQ ayarıyla alakalı değil her şeyi denedim kulaklıkta olmadı. firmware update yapmaya çalışıyorum yaptırmıyor hep aynı güncellemeyi sürekli tekrar veriyo. 4k para verilen bi ürün takıldığı anda düzgün çalışması gerekli. bu kulaklığı almayı düşünen arkadaşlar şu videoyu izlesin adamın dediklerini birebir yaşadım.
Aynı şeyi söylüyoruz. Ama anlatmak istediğimizi tam anlamıyla anlatamıyoruz. Ya da bazı kişilerin işine gelmiyor. Veya para verdiği için kalitesi normal geliyor. Bilemiyorum.

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ayaz TAŞ
tam sepete ekledım alıyordum baskası en son olanı aldı alamadım ama şuan logitech g pro x kullanıyorum

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Efta
Bu adam çok cahil bunu izlemeyin xd

Top Bottom