Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud III Wireless Red/Black 4.784 tl.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
eyyüb

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran
Güzel kulaklık 3 aydır kullanıyorum teknosadan 4200e almıştım 2 3 günde bir 1-2 saat kullanıyorum şarja hala takmadım %50lerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
bu kulaklık ilgili konu görürsem hakkında yazmaya ant içtim.. kesinlikle almayın çok çok kötü oyun sesleri ayak sesleri, araç sesleri vs.vs hiç duyulmuyor. örnek pubg'de adam 10 metre yanıma gelmiş beni öldürüyor ve benim hiç haberim olmuyor.. normal müzik veya video seslerde iyi fakat oyun için çok çok kötü almayın.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
bu kulaklık ilgili konu görürsem hakkında yazmaya ant içtim.. kesinlikle almayın çok çok kötü oyun sesleri ayak sesleri, araç sesleri vs.vs hiç duyulmuyor. örnek pubg'de adam 10 metre yanıma gelmiş beni öldürüyor ve benim hiç haberim olmuyor.. normal müzik veya video seslerde iyi fakat oyun için çok çok kötü almayın.
neden bu kadar kötü belki ayarını falan yapmamışındır. Kulaklığı kasaya nasıl taktın

aegis35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ufuk Yılmaz

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Ben de Cloud 2 Wireless kullanıyorum. Deri padler terlettiği için direkt bunu aldım ve ilk günden beri kullanıyorum. Steel Series kumaşının neredeyse aynısı. Deri gibi terletmiyor ve soyulma vs. yok. Tavsiye ederim.

Link

Ayrıca Cloud 2'yi tavsiye ederim. Cloud 3 'de daha iyisidir diye düşünüyorum.

Hocam önerin için teşekkür ederim. Benim üst bölümde dökülme başladığı için hyperxten biraz soğumaya başladım. Aldığım dönemde kutu içerisinden kumaş pedleri çıktığı için şu an onları kullanıyorum. Kasım indirimlerini bekleyerek Steel series almayı düşünüyorum.

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Cihan G.
Hocam önerin için teşekkür ederim. Benim üst bölümde dökülme başladığı için hyperxten biraz soğumaya başladım. Aldığım dönemde kutu içerisinden kumaş pedleri çıktığı için şu an onları kullanıyorum. Kasım indirimlerini bekleyerek Steel series almayı düşünüyorum.
Alayı tırt hocam indirim işlerinin geçen sene de kasımda Amazon dahil bütün siteler anca bisküvi meşrubat indirimi yaptı. Ben işe yarayacak indirim olacağını düşünmüyorum açıkçası.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Alayı tırt hocam indirim işlerinin geçen sene de kasımda Amazon dahil bütün siteler anca bisküvi meşrubat indirimi yaptı. Ben işe yarayacak indirim olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Dediğin doğru hocam şu an bisküvi ve meşrubat kampanyasından başka bir şey yapmıyorlar. Şu an kulaklığın aciliyeti olmadığı için biraz daha beklemede kalacağım

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
hocam ayarlarını falan hepsini yaptık her şeyi denedik ama olmuyor.
Ben bugün teslim aldım ilk başta sesler biraz boğuk ve baya kısık geliyordu daha sonra anakartın ses sürücüsünü güncelledim şuan sesi baya arttı ve iyi oldu hatta sesi biraz kısıyorum bile, şuan çok rahat ses kasıyorum tek ekisi tarafı v2x e göre biraz ağır alışmak lazım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
Ben bugün teslim aldım ilk başta sesler biraz boğuk ve baya kısık geliyordu daha sonra anakartın ses sürücüsünü güncelledim şuan sesi baya arttı ve iyi oldu hatta sesi biraz kısıyorum bile, şuan çok rahat ses kasıyorum tek ekisi tarafı v2x e göre biraz ağır alışmak lazım :D
peki oyunlardaki araç, ayak sesi, mermi sesleri falan bu tarz sesler nasıl geliyor?

Top Bottom