dosttum hiçbir zaman steelseriesten vazgeçme derim şuan indirime girmiş güncel fiyatı normalde 850-1000k arasıAlınırsa +'ları -leri nelerdir tavsiye etmiyorsanız bu fiyat bandında ne önerirsiniz?
Berbat.dosttum hiçbir zaman steelseriesten vazgeçme derim şuan indirime girmiş güncel fiyatı normalde 850-1000k arası
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah Mikrofonlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık - PS5 ve Ps4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil Arctis1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
arctis 1 sakın almayın bide bu fiyata asladosttum hiçbir zaman steelseriesten vazgeçme derim şuan indirime girmiş güncel fiyatı normalde 850-1000k arası
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah Mikrofonlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık - PS5 ve Ps4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil Arctis1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
arctis 1 sakın almayın bide bu fiyata asla
ben bayadır kullanıorum ve memnunum fakat biraz küçükarctis 1 sakın almayın bide bu fiyata asla
Blackshark v2 x bu bütçede en iyi kulaklıklardan.Arctis 1 gibi bir kulaklığa asla o fiyat verilmez.Yukarıdaki arkadaşın önerdiği razeri isterseniz mağazadan test edin beğenmezseniz ben bişey bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek eksiği ses kartı. Ses kartlı olan blackshark v2 1500 TL.
Özellikleri kötü sen memnunsun diye muhteşem bir kulaklık olmuyor.ben bayadır kullanıorum ve memnunum fakat biraz küçük
Alınırsa +'ları -leri nelerdir tavsiye etmiyorsanız bu fiyat bandında ne önerirsiniz?