HyperX cloud stinger core 7.1 alınır mı?

C1haz

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
750
Alınırsa +'ları -leri nelerdir tavsiye etmiyorsanız bu fiyat bandında ne önerirsiniz?

Alınırsa +'ları -leri nelerdir tavsiye etmiyorsanız bu fiyat bandında ne önerirsiniz?
dosttum hiçbir zaman steelseriesten vazgeçme derim şuan indirime girmiş güncel fiyatı normalde 850-1000k arası

Daha geçen günlerde aldım ben de gelmesini bekliyorum, amazon üzerinde bazen fiyatı 640 küsüre düşüyor ben yükselince daha da zamlanmadan sipariş vereyim dedim akşamına tekrar 650 gibi bir fiyata düştü ama almış bulundum artık. Arctis 1 ve Blackshark V2 x karşılaştırmalarını da yaptım hatta arkadaşlar gibi düşünerek https://versus.com/tr/hyperx-cloud-stinger-core-vs-razer-blackshark-v2-x-vs-steelseries-arctis-1 linki de burda hatta ben kullanan arkadaşlara sordum hepsi hyperx önerdi ama yine de sen bilirsin görsel olarak diğerleri daha güzel ona ben de katılıyorum :D

Bütçenize en uygun fp kulaklik Razer blackshark v2 X.

Yukarıdaki arkadaşın önerdiği razeri isterseniz mağazadan test edin beğenmezseniz ben bişey bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arctis 1 sakın almayın bide bu fiyata asla

Tek eksiği ses kartı. Ses kartlı olan blackshark v2 1500 TL.

Yukarıdaki arkadaşın önerdiği razeri isterseniz mağazadan test edin beğenmezseniz ben bişey bilmiyorum.

Tek eksiği ses kartı. Ses kartlı olan blackshark v2 1500 TL.
Blackshark v2 x bu bütçede en iyi kulaklıklardan.Arctis 1 gibi bir kulaklığa asla o fiyat verilmez.

ben bayadır kullanıorum ve memnunum fakat biraz küçük
Özellikleri kötü sen memnunsun diye muhteşem bir kulaklık olmuyor.

Bu kulaklığı alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,976
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri