Yigit06
80+ Bronze
Dahası
Ben olsam direkt drop plus alırdım.Çok sağol hocam sen olsan bu fiyat aralığında ne alırdın?
Ben olsam direkt drop plus alırdım.Çok sağol hocam sen olsan bu fiyat aralığında ne alırdın?
Drop plus cloud alpha s'in rakibimi..dediğin kulaklık 800tl ve drop plus cloud alpha s rakibi cloud 2 nin üst seviyesi olan
30 tl koyup burdan alabilirsin iade süreci, kargo vesaire daha kısa sürerSelam arkadaşlar.
500TL civarı bütçem var ve aşağıda linkini verdiğim kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Varsa başka kulaklık önerisi yapar mısınız?
evet ona rakip olarak gösteriliyor youtube videolarında neredeyse alpha s e rakip oluyor diyorlar ve ayrıca cloud 2 yi kullanmış biri olarak gamepower mihawk bile ondan daha iyi bana göre ikisinide kullandım şimdi tuf gaming h3 wireless kullanıyorum bu baya iyiDrop plus cloud alpha s'in rakibimi..
amazon daha iyi iade süreci olarakta gönderim olarakta amazon her bakımdan daha iyi garati iade kapsamı olarakta bunu her yerden alışveriş yapmış biri olarak söylüyorum30 TL koyup burdan alabilirsin iade süreci, kargo vesaire daha kısa sürer
Drop plus'ı çok övüldüğü için arkadaşımdan alıp bir süre kullandım o ara ben cloud 2 kullanıcısıydım bırak alpha s'in cloud 2'nin yanına yaklaşamaz gamepower mihawk bunlarla karşılaştıralacak kulaklık değildir millet kafayımı yemiş 800 900 lira fazla verip alpha s alıyor biri üst seviye kulaklık biri orta seviye hangi youtube kanallarıymış merak ettim drop plus fiyat olarak iyi kulaklık o fiyat segmentinde demiyeceğim çünkü hemen hemen aynı fiyatlarda razer kraken te ve cloud 2 var steelseries arctis pro wireless kullanıcısıyım kardeşimde de alpha s var uzunca bir süre kullandım hyperx ürünlerinin kalitesi ortada alpha s cloud 2'ye fark atıyor ki drop plus mihawk yada orta seviye kulaklıklar cloud 2'nin yanına yaklaşamazken alpha s ile bir tutulması komik..evet ona rakip olarak gösteriliyor youtube videolarında neredeyse alpha s e rakip oluyor diyorlar ve ayrıca cloud 2 yi kullanmış biri olarak gamepower mihawk bile ondan daha iyi bana göre ikisinide kullandım şimdi tuf gaming h3 wireless kullanıyorum bu baya iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazon daha iyi iade süreci olarakta gönderim olarakta amazon her bakımdan daha iyi garati iade kapsamı olarakta bunu her yerden alışveriş yapmış biri olarak söylüyorum
Peki sen 500 600 civarı bütçeye ne önerirsin hocam?Drop plus'ı çok övüldüğü için arkadaşımdan alıp bir süre kullandım o ara ben cloud 2 kullanıcısıydım bırak alpha s'in cloud 2'nin yanına yaklaşamaz gamepower mihawk bunlarla karşılaştıralacak kulaklık değildir millet kafayımı yemiş 800 900 lira fazla verip alpha s alıyor biri üst seviye kulaklık biri orta seviye hangi youtube kanallarıymış merak ettim drop plus fiyat olarak iyi kulaklık o fiyat segmentinde demiyeceğim çünkü hemen hemen aynı fiyatlarda razer kraken te ve cloud 2 var steelseries arctis pro wireless kullanıcısıyım kardeşimde de alpha s var uzunca bir süre kullandım hyperx ürünlerinin kalitesi ortada alpha s cloud 2'ye fark atıyor ki drop plus mihawk yada orta seviye kulaklıklar cloud 2'nin yanına yaklaşamazken alpha s ile bir tutulması komik..
kankacım bende cloud 2 aldım sonra iade ettim o zamanda 850tl verdim mihawk ise 350tl ye almıştım ses kalitesi mihawkın daha iyi 3d yi açınca denedimde biliyorum istesen aldığıma dair ss de atabilir alpha s almadım ama drop plus ın mihawkdan daha iyi olacağı incelemelerden belli drop plus daha iyi olduğu için hem bana göre hemde incelemelere göre alpha s rakibidir ben hem mihawk kullandım iade etmedim aşırı güzel kulaklık cloud 2 kullandım iade ettim mic i desen zaten kısık sesle normal ses tonuyla konuşsan pek algılamıyo anca normalin bi tık üstü konuşucaksık o zaman algılıyo adam akıllı şu anda tuf gaming h3 wireless kullanıyorum çekme mesafesi kalitesi ses doygunluğu netliği falan olarak cidden baya iyi kulaklık yani denemesem tamam haklısın diycem ama denedim kullandım drop plus ı kullanmadım ama arkadaşımda var yarın deneyip fikrimi tekrardan yazarımDrop plus'ı çok övüldüğü için arkadaşımdan alıp bir süre kullandım o ara ben cloud 2 kullanıcısıydım bırak alpha s'in cloud 2'nin yanına yaklaşamaz gamepower mihawk bunlarla karşılaştıralacak kulaklık değildir millet kafayımı yemiş 800 900 lira fazla verip alpha s alıyor biri üst seviye kulaklık biri orta seviye hangi youtube kanallarıymış merak ettim drop plus fiyat olarak iyi kulaklık o fiyat segmentinde demiyeceğim çünkü hemen hemen aynı fiyatlarda razer kraken te ve cloud 2 var steelseries arctis pro wireless kullanıcısıyım kardeşimde de alpha s var uzunca bir süre kullandım hyperx ürünlerinin kalitesi ortada alpha s cloud 2'ye fark atıyor ki drop plus mihawk yada orta seviye kulaklıklar cloud 2'nin yanına yaklaşamazken alpha s ile bir tutulması komik..
Mihawk ile cloud 2'yi karşılaştıran biriyle ne tartışacam ses kartı dahi olmayan bir kulaklıkla alpha s'i karşılaştırıyorsun konuşmaya gerek yok hangi kanallar karşılaştırıyormuş merak ettim inceleme yapan büyük kanalların hiç birinde böyle bir şey görmedim alpha s'i drop plus'ı kullanmadım kullanmadım diyorsun yine yorum yapıyorsun bahsedilen üç kulaklığı kullandım ben drop plus cloud 2 ve alpha s drop plus bu iki kulaklıkla adı anılacak kulaklık değil cloud 2 diye başka kulaklıkmı kullandın arızalı kulaklıkmı kullandın bilmem..kankacım bende cloud 2 aldım sonra iade ettim o zamanda 850tl verdim mihawk ise 350tl ye almıştım ses kalitesi mihawkın daha iyi 3d yi açınca denedimde biliyorum istesen aldığıma dair ss de atabilir alpha s almadım ama drop plus ın mihawkdan daha iyi olacağı incelemelerden belli drop plus daha iyi olduğu için hem bana göre hemde incelemelere göre alpha s rakibidir ben hem mihawk kullandım iade etmedim aşırı güzel kulaklık cloud 2 kullandım iade ettim mic i desen zaten kısık sesle normal ses tonuyla konuşsan pek algılamıyo anca normalin bi tık üstü konuşucaksık o zaman algılıyo adam akıllı şu anda tuf gaming h3 wireless kullanıyorum çekme mesafesi kalitesi ses doygunluğu netliği falan olarak cidden baya iyi kulaklık yani denemesem tamam haklısın diycem ama denedim kullandım drop plus ı kullanmadım ama arkadaşımda var yarın deneyip fikrimi tekrardan yazarım
mihawk denedin mi ben denedimde konuşuyorum kulaklıkda da bir şey yoktu denemediysen bilgin yoksa marka kardeşim marka deyi düşünceni bir kenara bırakıp yorumunu yap ben burda deneyip konuşuyorum mihawk da 3d sayesinde sesler baya iyi güzel net geldiği için 7.1 i etki etmeye gerek kalmıyo burda gelmiş 7.1 tuşunu açmadan uygulamasız bir kulaklığı övmemi mi bekliyosun komikMihawk ile cloud 2'yi karşılaştıran biriyle ne tartışacam o zaman kullaklık arızalıydı..
Kime sorarsan sor burda marka olayı yok hiç kimse mihawk ile o kulaklıkları bir tutmaz mihawk alt segment bir kulaklık ayrıca drop plus kullanmamışsın alpha s kullanmamışsın cloud 2'yi de nasıl bir kulaklık kullandın bilmiyorsun sen niye yorumda bulunuyorsun neredeyse mihawk alpha s'den daha iyi diyeceksin..mihawk denedin mi ben denedimde konuşuyorum kulaklıkda da bir şey yoktu denemediysen bilgin yoksa marka kardeşim marka deyi düşünceni bir kenara bırakıp yorumunu yap
alpha s kullanmdım ona bir şey diyemem ama cloud kullandım drop plus ıda bugün arkadaşımda kullandım ve sıralamasını diğer yazdığın forumda yapmıştım okumayıp yazarsan böyle boşa atarsın aşağıdakide cloud 2 alıp iade ettiğim ss i laflarını fan boyluğunu git başkası karşında yap denemiş biri olarak dış malzeme yapısı hariç ve çanta çıkması hariç hiçbir iyi tarafı yok günümüzde mihawk ı windows sesi 10 da oyun sesi cs de %50 de kullanırken gayet net güzel ayrıntılı duyarken cloud 2 yi windows ses 20 oyun ses %100 de kullanıcaksın ki adam akıllı net bir şekilde duy alpha s ide 2 3 güne deneyip yorumumu yazarım sen cloud 2 kullanmamış birine laf anlat fan boyluk yap benceKime sorarsan sor burda marka olayı yok hiç kimse mihawk ile o kulaklıkları bir tutmaz mihawk alt segment bir kulaklık ayrıca drop plus kullanmamışsın alpha s kullanmamışsın cloud 2'yi de nasıl bir kulaklık kullandın bilmiyorsun sen niye yorumda bulunuyorsun neredeyse mihawk alpha s'den daha iyi diyeceksin..
Ben sana kullanmadın demiyorum belgelemene gerek yok bana diyorsun ya kullanamdın kulaklık hakkında yorum yapıyorsun aynısını sen yapıyorsun daha fanboy diyor hangi kulaklıklarla ha gi kulaklıkları karşılaştırdığına bir bak ondan sonra konuşalım belli kulaklıklardan bir habersin bundan sonra tartışmaya girmeyecem sen haklısın..alpha s kullanmdım ona bir şey diyemem ama cloud kullandım drop plus ıda bugün arkadaşımda kullandım ve sıralamasını diğer yazdığın forumda yapmıştım okumayıp yazarsan böyle boşa atarsın aşağıdakide cloud 2 alıp iade ettiğim ss i laflarını fan boyluğunu git başkası karşında yap denemiş biri olarak dış malzeme yapısı hariç ve çanta çıkması hariç hiçbir iyi tarafı yok günümüzde mihawk ı windows sesi 10 da oyun sesi cs de %50 de kullanırken gayet net güzel ayrıntılı duyarken cloud 2 yi windows ses 20 oyun ses %100 de kullanıcaksın ki adam akıllı net bir şekilde duy alpha s ide 2 3 güne deneyip yorumumu yazarım sen cloud 2 kullanmamış birine laf anlat fan boyluk yap bence
kardeşim ben sana karşılaştırmadığım kulaklıkları mı söylüyom karşılaştırdıklarımı söylüyom 2-3 günede alpha s kullanıcam onuda karşılaştırıcam merak etme o zaman onun hakkında da açıkça yorum yaparım merak etme ben sözümü asla esirgemem açıkça söyelerim kendi paramı veriyorum bana sponsor değiller şey değiller kendi paramı vermesem arkadaşlarımdan veya tanıdığım abilerden rica ediyorum açıkçada yorumu mu yapıyorum ve içindekileri kalitesini malzemelerini araştırıyorum hepBen sana kullanmadın demiyorum belgelemene gerek yok bana diyorsun ya kullanamdın kulaklık hakkında yorum yapıyorsun aynısını sen yapıyorsun daha fanboy diyor hangi kulaklıklarla ha gi kulaklıkları karşılaştırdığına bir bak ondan sonra konuşalım belli kulaklıklardan bir habersin bundan sonra tartışmaya girmeyecem sen haklısın..