ensclk 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 355 Reaksiyon skoru 79 20 Mart 2021 #1 merhaba ben bu ürünü yeni aldım kulaklık sorunsuz çalışıyor ama şuan bu 7.1 de mi çalışıyor yoksa normal mi çalışıyor bunu nasıl anlayacam bu uygulamadan 7.1e çekince karşıdan ses yankılı boğuk geliyor yani şuan bu 7.1 mi değil mi
merhaba ben bu ürünü yeni aldım kulaklık sorunsuz çalışıyor ama şuan bu 7.1 de mi çalışıyor yoksa normal mi çalışıyor bunu nasıl anlayacam bu uygulamadan 7.1e çekince karşıdan ses yankılı boğuk geliyor yani şuan bu 7.1 mi değil mi
berkay enes 80+ Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 298 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 105 20 Mart 2021 #2 sanal 7.1 o gelmesi anormal açıp pc yeniden başlatın belki düzelebilir bu arada mikrofon sorunu düzeldimi
sanal 7.1 o gelmesi anormal açıp pc yeniden başlatın belki düzelebilir bu arada mikrofon sorunu düzeldimi
ensclk 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 355 Reaksiyon skoru 79 20 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 berkay enes yazmış: sanal 7.1 o gelmesi anormal açıp pc yeniden başlatın belki düzelebilir bu arada mikrofon sorunu düzeldimi Devamı için tıklayın... düzeldi teşekkür ederim ama benim anlamadığım şuan kulaklık 7.1de mi çalışıyor yoksa normal mi çalışıyor onu anlamadım nasıl anlıcaz
berkay enes yazmış: sanal 7.1 o gelmesi anormal açıp pc yeniden başlatın belki düzelebilir bu arada mikrofon sorunu düzeldimi Devamı için tıklayın... düzeldi teşekkür ederim ama benim anlamadığım şuan kulaklık 7.1de mi çalışıyor yoksa normal mi çalışıyor onu anlamadım nasıl anlıcaz