Neler Yeni

Çözüldü✓ Hyperx cloud3 wireless 2900tl

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdullah
arkadaşlar herkese iyi forumlar,

sarı site üzerinden bir satıcı cloud3 wireless kulaklığını 2900 tl ye satmaktadır fiyatı bağladık lakin şöyle bir sıkıntımız var ürünü satan arkadaş ürün sadece açıp geri kapattığını söylüyor hiçbir şekilde pc ps5 xbox gibi cihazlara bağlamadığını belirtiyor ben bunu nasıl anlayabilirim yada bozuk olup olmadığını nasıl anlayabilirim konu için bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Eren n
arkadaşlar herkese iyi forumlar,

sarı site üzerinden bir satıcı cloud3 wireless kulaklığını 2900 tl ye satmaktadır fiyatı bağladık lakin şöyle bir sıkıntımız var ürünü satan arkadaş ürün sadece açıp geri kapattığını söylüyor hiçbir şekilde pc ps5 xbox gibi cihazlara bağlamadığını belirtiyor ben bunu nasıl anlayabilirim yada bozuk olup olmadığını nasıl anlayabilirim konu için bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
kulak padlerinin içine parmağınla bak gelince içinde kepek saç vb varsa kullanılmıştır

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulak padlerinin içine parmağınla bak gelince içinde kepek saç vb varsa kullanılmıştır
eyvallah üstadım en sağlıklısı param güvende ile almak elden almak çok mantıklı gelmedi banada

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Eren
bende sandım indirime girdi heycanlanmıştım

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
param güvende alıcı için çok mantıklı evet direkt iade edebiliyorsun ne olursa olsun
aynen reis öyle yapacağım o şekilde alayım baktım ki şüpheli ürün veririm iadeye gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam konuyu kapatır mısın rica etsem

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom