Hyperx fury 480 GB ssd

irunci051

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar win 10 pro kurulu ssd mi çalışır durumdaydı temizlerken söktüm kablolarını tekrar taktıgımda açtım PC yi önüme windows ön yükleme yöneticisi geldi hata kodu 0xc000000f ya nasıl düzelticem bunu

Dünde aynı konu açıldı diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama anakarttan anakarta göre değişir tabi yapılması gerekenler

Dünde aynı konu açıldı diye hatırlıyorum

Ama anakarttan anakarta göre değişir tabi yapılması gerekenler
hocam şimdi ssd yi bıos tan açtım kendini güncellendi ve tekrar açtıgında aynı hata verdi

Boot sekmesinde "boot options #1-2-3" tarzı bir sıralama olmalı, içinde Windows olan SSD yi 1. Sırada olucak şekilde ayarla parantez içinde (windows boot manager) tarzı bir şey yazanı seç. Sonra kaydedip çık. Düzelmez ise SSD ye zarar gelmiş olabilir.

Boot sekmesinde "boot options #1-2-3" tarzı bir sıralama olmalı, içinde Windows olan SSD yi 1. Sırada olucak şekilde ayarla parantez içinde (windows boot manager) tarzı bir şey yazanı seç. Sonra kaydedip çık. Düzelmez ise SSD ye zarar gelmiş olabilir.
hocam bıos tan açıyorum ssd yi bütün oyunları oynatıyor yeniden başlat diyorum bıos tan açmadan yine hata alıyor anlamadım ssd ye zarar verecek bir şey yapmadım

hocam bıos tan açıyorum ssd yi bütün oyunları oynatıyor yeniden başlat diyorum bıos tan açmadan yine hata alıyor anlamadım ssd ye zarar verecek bir şey yapmadım

Sana dediğim Bios daki Boot sekmesindeki sıralamayı ayarla sonra buraya yaz.

Heralde artık PC yi boot menüden açacağım

Sana dediğim Bios daki Boot sekmesindeki sıralamayı ayarla sonra buraya yaz.
onu denedim sadece 3 sıra atlıyor

Heralde artık PC yi boot menüden açacağım

onu denedim sadece 3 sıra atlıyor

1. Sırada Windows Boot manager olarak SSD olmalı. Öylemi sıralama ?

Geri