hocam şimdi ssd yi bıos tan açtım kendini güncellendi ve tekrar açtıgında aynı hata verdiDünde aynı konu açıldı diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama anakarttan anakarta göre değişir tabi yapılması gerekenler
Açıkçası çok bilgim yok benimde o yüzden o konuyu attım bende @crazyreign hocam biliyordurhocam şimdi ssd yi bıos tan açtım kendini güncellendi ve tekrar açtıgında aynı hata verdi
Hocam bıos tan açılıyor windows ancak kapattıgımda açma tuşuna basıyorum kendi açılınca hatayı yine veriyor değişik bi durumla karşı karşıyayımAçıkçası çok bilgim yok benimde o yüzden o konuyu attım bende @crazyreign hocam biliyordur
hocam bıos tan açıyorum ssd yi bütün oyunları oynatıyor yeniden başlat diyorum bıos tan açmadan yine hata alıyor anlamadım ssd ye zarar verecek bir şey yapmadımBoot sekmesinde "boot options #1-2-3" tarzı bir sıralama olmalı, içinde Windows olan SSD yi 1. Sırada olucak şekilde ayarla parantez içinde (windows boot manager) tarzı bir şey yazanı seç. Sonra kaydedip çık. Düzelmez ise SSD ye zarar gelmiş olabilir.
hocam bıos tan açıyorum ssd yi bütün oyunları oynatıyor yeniden başlat diyorum bıos tan açmadan yine hata alıyor anlamadım ssd ye zarar verecek bir şey yapmadım
Heralde artık PC yi boot menüden açacağımBoot sekmesinde "boot options #1-2-3" tarzı bir sıralama olmalı, içinde Windows olan SSD yi 1. Sırada olucak şekilde ayarla parantez içinde (windows boot manager) tarzı bir şey yazanı seç. Sonra kaydedip çık. Düzelmez ise SSD ye zarar gelmiş olabilir.
onu denedim sadece 3 sıra atlıyorSana dediğim Bios daki Boot sekmesindeki sıralamayı ayarla sonra buraya yaz.
Heralde artık PC yi boot menüden açacağım
onu denedim sadece 3 sıra atlıyor
Hocam düzeldi 1 sıraya aldım saolasınSana dediğim Bios daki Boot sekmesindeki sıralamayı ayarla sonra buraya yaz.