Neler Yeni

HyperX Pulsefire Haste 2 alınır mı?

kyzler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kyzler
Bütçe
1500
Amazondan 1300 liraya Hyperx Pulsefire Haste 2 aldım açıkcası amazon prime üyeliğim var ve amazon iade konusunda çok iyi bir firma bu yüzden bu fareyi denemek istedim.

Şuan kullandığım fare msi clutch gm08 uyguna almıştım ama sensörü yetersiz kalıyor benim için.

Razer Deathadder v3 düşünüyordum ama bütçemi aşıyordu Hyperx baya yakın özellik olarak.

Sizce mantıklı mı yaptığım?
IMG_8076.jpeg

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Burak
Amazondan 1300 liraya Hyperx Pulsefire Haste 2 aldım açıkcası amazon prime üyeliğim var ve amazon iade konusunda çok iyi bir firma bu yüzden bu fareyi denemek istedim.

Şuan kullandığım fare msi clutch gm08 uyguna almıştım ama sensörü yetersiz kalıyor benim için.

Razer Deathadder v3 düşünüyordum ama bütçemi aşıyordu Hyperx baya yakın özellik olarak.

Sizce mantıklı mı yaptığım?
Alıntıyı görüntüle
İade hariç sarı siteden beyaz ajazz aj159 pro bakabilirsin bence.

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Burak
Açıkcası 700 liraya aldıkları mouse'a 1.5k vermek istemiyorum
Sanırım paylaştığın ürün kablolu o fiyat bence değmez pazarlık deneyebilirsin sarı sitedeki mouse için yada daha farklı ürün bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası sen neden 700 tleye almayı düşünmüyorsun.
Hatta dün biri paylaştı yeni kullanıcıya 0 TL ye geliyor ajazz aj159 pro

kyzler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kyzler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası sen neden 700 tleye almayı düşünmüyorsun.
Yeni hesap açmak gerekiyor ve sürekli stok kovalayıp bitiriyorlar uğraşmak istemiyorum temu bana zaten samimi gelmiyor sürekli seni ürün almaya zorluyor sadece yeni hesap indirimi güzel

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Musa Topçu
Yeni hesap açmak gerekiyor ve sürekli stok kovalayıp bitiriyorlar uğraşmak istemiyorum temu bana zaten samimi gelmiyor sürekli seni ürün almaya zorluyor sadece yeni hesap indirimi güzel
Uğraşmak istemiyorsun uğraşıp alanlara laf ediyorsun yeni hesap dışı 1k kredi iadesi kampanyası var en iyisi o yeni hesaplarda aj159 pro vergi dahil 740 olurken 1k kredi iadesi ile 680tl oluyor

kyzler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kyzler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uğraşmak istemiyorsun uğraşıp alanlara laf ediyorsun yeni hesap dışı 1k kredi iadesi kampanyası var en iyisi o yeni hesaplarda aj159 pro vergi dahil 740 olurken 1k kredi iadesi ile 680tl oluyor
Aldığın fiyatın 2 katına satmak karaborsacılık oluyor.Aliepressden eyasoo temudan aula f75 alarak ilk sipariş haklarımı kullandım ama arkadaşım üzerinden alabilirim aj159 proyu.Ama şuan stok yok diye biliyorum.Hyperx'i deneyeceğim beğenmezsem iade ederim beğenirsem kullanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit
bence kablolu almak pek iyi değil 2024-2025 yılları arasında bu 2 fareyi kullandım ikisinden de memnundum.

eğer hyperx olmak zorunda diyorsan yine 1500 liraya core versiyonu varmış ama onu kullanmadım araştırmanı öneririm.

kyzler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kyzler
bence kablolu almak pek iyi değil 2024-2025 yılları arasında bu 2 fareyi kullandım ikisinden de memnundum.

eğer hyperx olmak zorunda diyorsan yine 1500 liraya core versiyonu varmış ama onu kullanmadım araştırmanı öneririm.
Kablosuzda 8k hz için dongle isteniyor bu da beni soğutuyor açıkcası razer v3 pro bile alsan içinden dongle çıkmıyor 1k hz'e seni zorluyorlar

kyzler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kyzler
Amazondan Razer Deathadder v3 pro sipariş verdim teşekkürler

kyzler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru