Carrier 80+ Bronze Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 876 Reaksiyon skoru 374 2 Haziran 2023 #1 ani hareket yapınca mouse bağlantısı kopup geliyor nasıl düzelir farklı usb portları denedim.
D DenizGöksu 80+ Bronze Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 748 Reaksiyon skoru 162 2 Haziran 2023 #2 Carrier yazmış: ani hareket yapınca mouse bağlantısı kopup geliyor nasıl düzelir farklı usb portları denedim. Devamı için tıklayın... bende aldım aynı mouse yi 2 hafta önce bir sorun yaşamadım
Carrier yazmış: ani hareket yapınca mouse bağlantısı kopup geliyor nasıl düzelir farklı usb portları denedim. Devamı için tıklayın... bende aldım aynı mouse yi 2 hafta önce bir sorun yaşamadım
Carrier 80+ Bronze Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 876 Reaksiyon skoru 374 2 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DenizGöksu yazmış: bende aldım aynı mouse yi 2 hafta önce bir sorun yaşamadım Devamı için tıklayın... uzun zamandir kullanıyorum sorun yoktu son zamanlarda böyle
DenizGöksu yazmış: bende aldım aynı mouse yi 2 hafta önce bir sorun yaşamadım Devamı için tıklayın... uzun zamandir kullanıyorum sorun yoktu son zamanlarda böyle