Neler Yeni

Yardım hyperx quadcast OYUN AYAR nasıl olmalı?

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
merhaba hyperx quadcast mikrofon aldım rtx 3060ti ekran kartım var r5 5600 islemcim nvdia broadcast uygulaması ile gürültü ve oda yankı sesini kapattım daha net duyulsun diye bazen valorant tarzı oyunlara girdigimde dip ses yankı sesi geliyor dediler bazende az geliyor diyolar mikrofonun alt kısmında ses düzeyi var ve üst kısmında 4 secenek bunlar ayarı nasıl olmalı youtubeden bulamadım valorant tarzı oyun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba hyperx quadcast mikrofon aldım rtx 3060ti ekran kartım var r5 5600 islemcim nvdia broadcast uygulaması ile gürültü ve oda yankı sesini kapattım daha net duyulsun diye bazen valorant tarzı oyunlara girdigimde dip ses yankı sesi geliyor dediler bazende az geliyor diyolar mikrofonun alt kısmında ses düzeyi var ve üst kısmında 4 secenek bunlar ayarı nasıl olmalı youtubeden bulamadım valorant tarzı oyun için.
ek olarak voice meeter uygulamasına gerek varmı

Son düzenleme:

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Nvidia Broadcast kullanarak dipses ve arkadan gelen sesleri çok rahat kesebilirsiniz ama Quadcast kullanırken ben gerek duymuyordum

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia Broadcast kullanarak dipses ve arkadan gelen sesleri çok rahat kesebilirsiniz ama Quadcast kullanırken ben gerek duymuyordum
ses düzeyi 3 yaptım mikrofonun fakat üst kısmı hangi ayara çekçem oyun için

Emrah38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emrah
ses düzeyi 3 yaptım mikrofonun fakat üst kısmı hangi ayara çekçem oyun için
Yayın yapıyorsanız, birileriyle platform üzerinden konuşuyorsanız kardioit ayara çekmelisiniz. Sağdan 3.şekil. Ben de dün satın aldım videolarına baktım baya. Baya iyi mikrofona benziyor. Güle güle kullanın

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayın yapıyorsanız, birileriyle platform üzerinden konuşuyorsanız kardioit ayara çekmelisiniz. Sağdan 3.şekil. Ben de dün satın aldım videolarına baktım baya. Baya iyi mikrofona benziyor. Güle güle kullanın
sağdan 3. yayın için anladım peki oyun için ? soldan 1.cektim ayar yaptım voice meeter ve nvdia brodcast uygulama üzerinden iyi cıkıyor ses ama baska bi ayar lazınmmı

Emrah38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emrah
sağdan 3. yayın için anladım peki oyun için ? soldan 1.cektim ayar yaptım voice meeter ve nvdia brodcast uygulama üzerinden iyi cıkıyor ses ama baska bi ayar lazınmmı
Bu arada pardon cardioit ayar soldan 3. kısım. 1.ayar önden sağdan ve soldan ses alıyor. Oyunda sesli sohbet için kullanacaksanız yine cardioit kısmını seçmelisiniz. Ben OBS kullanıyorum ben de oradan ayarlamaya çalıştım. Sanırım başka ayar gerekmez tam emin değilim. Voice Meeter ve Nvdia broadcast yetecektir diye düşünüyorum. Mikrofon baya güzel ve şık. Dip ses baya az çıkıyor, o açıdan da baya olumlu. Program ile ayarlanınca o az gelen dip ses de yok olur diye düşünüyorum. Henüz denemedim ama. Sesi temiz ve net alıyor. Çevre sesleri de az alıyor çok almıyor. Şu ana kadarki izlenimlerim baya olumlu. Bir de mikrofon beklediğimden büyük çıktı. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Top Bottom