Neler Yeni

🔥Hyprex Cloud III Wıreless 4099TL🔥

CptSpork

80+ Bronze
bu kulakligin pedleri ve kafanin ustune gelen kismi deri ya ondan da bir cekincem var ilerde pul pul dokulur diye
Hocam güzel bakarsan biraz daha ömrünü uzatırsın ama dediğin gibi ömürlük değil hiç bi kulaklık. Steelseriesler daha dayanıklı olabilir belki bu konuda. Padleri halledersin yedek alıp, kafa bandı da satılıyor ama orjinali gibi değil tabi kılıf olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech g pro x7.1 mi yoksa cloud 3 mü çünkü g pro da iyi fiyatta ama bilemedim
g pro x 2 kablosuzdan mı bahsediyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
arda doğuş görmez
Hocam güzel bakarsan biraz daha ömrünü uzatırsın ama dediğin gibi ömürlük değil hiç bi kulaklık. Steelseriesler daha dayanıklı olabilir belki bu konuda. Padleri halledersin yedek alıp, kafa bandı da satılıyor ama orjinali gibi değil tabi kılıf olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

g pro x 2 kablosuzdan mı bahsediyorsun?
https://www.trendyol.com/logitech/g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.98.8 bu reis

CptSpork

80+ Bronze

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
murat
arctis 9'dan geçmeyi düşünüyorum şarjı az gidiyor şu an için geçilir mi ne dersiniz

Efendy94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Efe Akçasayar
Aldım 1 günde geldi valla hemen fiyatını arttırmışlar.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mete
Ses performansı Arctis 7 ile kapışamaz ama batarya performansı... of diyorum sadece🔥. Kasım sonunda almıştım Cloud 3 Wireless'ı halen daha şarj etmedim, uzun şarj ömrü inanılmaz rahatlıkmış😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
M. Ali ARSLAN
Ses performansı Arctis 7 ile kapışamaz ama batarya performansı... of diyorum sadece🔥. Kasım sonunda almıştım Cloud 3 Wireless'ı halen daha şarj etmedim, uzun şarj ömrü inanılmaz rahatlıkmış😅
o neymis hocam oyle, reaktor mu var onda :) gule gule kullanin ins

Top Bottom