Neler Yeni

🔥Hyprex Cloud III Wıreless 4099TL🔥

bu kulakligin pedleri ve kafanin ustune gelen kismi deri ya ondan da bir cekincem var ilerde pul pul dokulur diye
Hocam güzel bakarsan biraz daha ömrünü uzatırsın ama dediğin gibi ömürlük değil hiç bi kulaklık. Steelseriesler daha dayanıklı olabilir belki bu konuda. Padleri halledersin yedek alıp, kafa bandı da satılıyor ama orjinali gibi değil tabi kılıf olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech g pro x7.1 mi yoksa cloud 3 mü çünkü g pro da iyi fiyatta ama bilemedim
g pro x 2 kablosuzdan mı bahsediyorsun?

Hocam güzel bakarsan biraz daha ömrünü uzatırsın ama dediğin gibi ömürlük değil hiç bi kulaklık. Steelseriesler daha dayanıklı olabilir belki bu konuda. Padleri halledersin yedek alıp, kafa bandı da satılıyor ama orjinali gibi değil tabi kılıf olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g pro x 2 kablosuzdan mı bahsediyorsun?
https://www.trendyol.com/logitech/g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.98.8 bu reis

arctis 9'dan geçmeyi düşünüyorum şarjı az gidiyor şu an için geçilir mi ne dersiniz

Ses performansı Arctis 7 ile kapışamaz ama batarya performansı... of diyorum sadece🔥. Kasım sonunda almıştım Cloud 3 Wireless'ı halen daha şarj etmedim, uzun şarj ömrü inanılmaz rahatlıkmış😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,091,316
Üyeler
173,485
Son üye
sıfır5
Geri