ShinzoWoSasageyo
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
aslinda o yuzden kumas pedleri olan bir kulaklik almak daha mantikli olabilirO deri pedlerin cogunda oluyor seneler geçtikçe yıpranıyor
aslinda o yuzden kumas pedleri olan bir kulaklik almak daha mantikli olabilirO deri pedlerin cogunda oluyor seneler geçtikçe yıpranıyor
Hocam güzel bakarsan biraz daha ömrünü uzatırsın ama dediğin gibi ömürlük değil hiç bi kulaklık. Steelseriesler daha dayanıklı olabilir belki bu konuda. Padleri halledersin yedek alıp, kafa bandı da satılıyor ama orjinali gibi değil tabi kılıf olarak.bu kulakligin pedleri ve kafanin ustune gelen kismi deri ya ondan da bir cekincem var ilerde pul pul dokulur diye
g pro x 2 kablosuzdan mı bahsediyorsun?Logitech g pro x7.1 mi yoksa cloud 3 mü çünkü g pro da iyi fiyatta ama bilemedim
https://www.trendyol.com/logitech/g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.98.8 bu reisHocam güzel bakarsan biraz daha ömrünü uzatırsın ama dediğin gibi ömürlük değil hiç bi kulaklık. Steelseriesler daha dayanıklı olabilir belki bu konuda. Padleri halledersin yedek alıp, kafa bandı da satılıyor ama orjinali gibi değil tabi kılıf olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g pro x 2 kablosuzdan mı bahsediyorsun?
hocam ayrı klasmandalar bi kere. bu attığın kablolu. hyperx kablosuz. şöyle söyliyeyim kablosuz rampage kulaklığı kablolu logitech/hyperx/steelseries'e tercih ederim. 2019dan 2024 e kadar kablolu hyperx cloud 2 kullandım kablosuza bi geçtim refaha erdim resmen. böyle bi rahatlık yok.
o neymis hocam oyle, reaktor mu var ondaSes performansı Arctis 7 ile kapışamaz ama batarya performansı... of diyorum sadece. Kasım sonunda almıştım Cloud 3 Wireless'ı halen daha şarj etmedim, uzun şarj ömrü inanılmaz rahatlıkmış
![]()