Neler Yeni

İç Ve Dış Lasti̇k Öneri̇si̇

NightWish2434

80+ Silver

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
bütçe olsa schwable magic mary önerirdim on numara lastik

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
alt kuruluşu olması lazım ama cst f/p olarak daha alınabilir tabii ki
değil kanka cst maxxis diye bir lastik üretmiş bir ara onun için diyo olabilirsin tabi cstnin de ürettiği kaliteli lastikler var ama tr de ooona vermek yere maxxis e schwable a vermek daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Decathlondan al geç iç lastik dış lastiğide attığını alabilirsin arkadaşlarım kullanıyor biraz ince ancak dişleri gayet kalın.
iç lastiğin ince olmaması gerekiyor ne kadar et kalınlığı olsa da geniş olmalı dar lastikler patlamaya hazırdır yüksek psı basıp kullanırsan bombadan farksız

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kalitesiz? :D 4. Yılını tamamlıyor emektar.
Sürücü kim acaba çünkü o lastiği downhill sporuyla ilgilenen birine verseniz 1yıl maximum dayanır (arka lastik ise) önler daha çok gidiyor.Tanıyor musun bilmem ama ver o lastiği Burak Uzun'a 6 ay'a gider.

NightWish2434

80+ Silver
Decathlondan al geç iç lastik dış lastiğide attığını alabilirsin arkadaşlarım kullanıyor biraz ince ancak dişleri gayet kalın.
Hocam benim arka lastik patladığında bisikletçiden aldım acil diye DSİ verdi 1 ay bile dayanmadı patladı bende dechatlondan aldım sabah benzinlikte basıp eve dönsem diğer sabah inmiş oluyor. Çok değilde elle sıkılıyor ve yolda giderken rahatsız ediyor. Continentalın var mitas var hangisini tercih edeyim?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
değil kanka cst maxxis diye bir lastik üretmiş bir ara onun için diyo olabilirsin tabi cstnin de ürettiği kaliteli lastikler var ama tr de ooona vermek yere maxxis e schwable a vermek daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

iç lastiğin ince olmaması gerekiyor ne kadar et kalınlığı olsa da geniş olmalı dar lastikler patlamaya hazırdır yüksek psı basıp kullanırsan bombadan farksız
Decathlon iç dış lastik kullanıyorum 36psi ile transfer attım bir şey olmadı ki bir seferinde direk düz zemine düştüm ona rağmen patlamadı bombayla alakası yok.

Top Bottom