Neler Yeni

İç Ve Dış Lasti̇k Öneri̇si̇

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
20 30tlye continental mi varmış orjinal değildir sanırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hemen hemen hafta da 3 4 gün
Ben her gün çıktığımdan ve genelde 6 saat dışarda oluyordum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam hazır size denk gelmişken sorayım, Türkiyenin her bir yanından bisiklet için arkadaş bulabileceğimiz bir discord, telegram grubu vs. var mı?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam hazır size denk gelmişken sorayım, Türkiyenin her bir yanından bisiklet için arkadaş bulabileceğimiz bir discord, telegram grubu vs. var mı?
Hocam her ilde gruplaşma oluyor ama genelde bunlara girmek için önce tanışıp bir süre sonra alıyorlar.Bir arkadaşım bütün türkiyede ki bisikletçilerin olduğu whatsapp grubu olduğunu söylemişti ancak ben bulamadım.

Bende sadece 2 tane ikinci el alım satım yapılan grup var istersen onları atarım özelden.

NightWish2434

80+ Silver

Hasan344

80+ Gold
Arka lastik düz oldu ondan dolaylı olaraktan iç lastiği de yaralıyor olabilir. Dechatlondan aldım bir daha alır mıyım bilmiyorum. Dış lastik olarak cst rock hawk 26*2.25 düşündüm. Önerir misiniz ?
Yaklaşık 2 yıldır benim bisiklette bu lastikten var ve memnunum hiç bir sıkıntı olmadı eski iç lastigide içine zırh yaptım hiç patlamiyor.

NightWish2434

80+ Silver

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Arka lastik düz oldu ondan dolaylı olaraktan iç lastiği de yaralıyor olabilir. Dechatlondan aldım bir daha alır mıyım bilmiyorum. Dış lastik olarak cst rock hawk 26*2.25 düşündüm. Önerir misiniz ?
rock hawk 29 2.25 kullanıyorum önde arkada 29 2.25 jack rabbit var cst eğer çok dişli bir şey aramıyorsanız jack rabbit öneririm ön tarafa rock hawk koydum ki yol tutuşu artsın diye dandik mitaslar vardı bende formüla 1 lastiği gibi dümdüzdü onla 25km hızda gittiğim yolda 23km hıza düştüm rock hawk ı takınca bayağı dişli bir lastik araziye falan giriyorsanız öneririm

kanka allahın aşkına mitas önerme ne kadar dandik plastikten yaptıysalar azıcık zorladığında dümdüz oluyor lastik almayın aldırmayın

Hasan344

80+ Gold
rock hawk 29 2.25 kullanıyorum önde arkada 29 2.25 jack rabbit var cst eğer çok dişli bir şey aramıyorsanız jack rabbit öneririm ön tarafa rock hawk koydum ki yol tutuşu artsın diye dandik mitaslar vardı bende formüla 1 lastiği gibi dümdüzdü onla 25km hızda gittiğim yolda 23km hıza düştüm rock hawk ı takınca bayağı dişli bir lastik araziye falan giriyorsanız öneririm

kanka allahın aşkına mitas önerme ne kadar dandik plastikten yaptıysalar azıcık zorladığında dümdüz oluyor lastik almayın aldırmayın
Ben yıllardır hep mitas kullanıyorum hatta cevremde falan da bu şekilde ve öyle çok çabuk yıpranmadı hiç ve gayet memnunum.

NightWish2434

80+ Silver
Yol tutuşunu hiç sevmiyorum. Şuanda ön durumu orta arka durumu dümdüz. Arkaya rock hawk aldım duruma göre öne de alacağım

Kanka birde aşağıdaki modeli var bu ½ fiyatı teli yok zırhı yok ama daha çok asfaltta kullanacağım için daha mı iyi olur? Ben çok değişmeyi düşünmüyorum rock hawk güzel duruyor da bu modeli de sorayım dedim.

Bu arada Şambrelin faturasını bulamadım. İade almazlar değil mi telefon numarasından vs.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yol tutuşunu hiç sevmiyorum. Şuanda ön durumu orta arka durumu dümdüz. Arkaya rock hawk aldım duruma göre öne de alacağım

Kanka birde aşağıdaki modeli var bu ½ fiyatı teli yok zırhı yok ama daha çok asfaltta kullanacağım için daha mı iyi olur? Ben çok değişmeyi düşünmüyorum rock hawk güzel duruyor da bu modeli de sorayım dedim.

Bu arada Şambrelin faturasını bulamadım. İade almazlar değil mi telefon numarasından vs.
Süpermiş attığınız model.

Hayal ettim.

Top Bottom