Neler Yeni

İç Ve Dış Lasti̇k Öneri̇si̇

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam benim arka lastik patladığında bisikletçiden aldım acil diye DSİ verdi 1 ay bile dayanmadı patladı bende dechatlondan aldım sabah benzinlikte basıp eve dönsem diğer sabah inmiş oluyor. Çok değilde elle sıkılıyor ve yolda giderken rahatsız ediyor. Continentalın var mitas var hangisini tercih edeyim?
Küçük delik vardır küvete hafif su doldurup lastiği şişirip bastırısanız deliğin olduğu yerden baloncuklar çıkar oraya yama yaparsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dağda kullanıyorsan iyi zaten lastiğin hamuru yumuşak asfalt için değil
Dağda kullanıyorum zaten.

NightWish2434

80+ Silver
Sürücü kim acaba çünkü o lastiği downhill sporuyla ilgilenen birine verseniz 1yıl maximum dayanır (arka lastik ise) önler daha çok gidiyor.Tanıyor musun bilmem ama ver o lastiği Burak Uzun'a 6 ay'a gider.
Aga önyargılıydım sana karşı ama tamam bilgilisin eyvallahta downhill vs. Yapmıyorum sadece basit hareketler günlük kullanım. Bu aralar kaydırmıyorum bile

Decathlon iç dış lastik kullanıyorum 36psi ile transfer attım bir şey olmadı ki bir seferinde direk düz zemine düştüm ona rağmen patlamadı bombayla alakası yok.
55 psi basmistim

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Küçük delik vardır küvete hafif su doldurup lastiği şişirip bastırısanız deliğin olduğu yerden baloncuklar çıkar oraya yama yaparsınız.

Dağda kullanıyorum zaten.
ben dee dağda kullanıyorum 1.5 yıl civadı dayandı

NightWish2434

80+ Silver
Öyle bir delik olsa yama yaparım. Öyle bir delik değil.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Aga önyargılıydım sana karşı ama tamam bilgilisin eyvallahta downhill vs. Yapmıyorum sadece basit hareketler günlük kullanım. Bu aralar kaydırmıyorum bile

55 psi basmistim
Bastığın değer önemli değil senin lastiğinin üzerinde yazan değere göre basmazsan sıkıntı zaten.Basit hareket günlük kullanımla normal tabi dostum 4yıl gitmesi.

NightWish2434

80+ Silver
Bastığın değer önemli değil senin lastiğinin üzerinde yazan değere göre basmazsan sıkıntı zaten.Basit hareket günlük kullanımla normal tabi dostum 4yıl gitmesi.
İç lastiğe ne diyorsun? 80₺ verip tekrar dechatlona mı guveneyim 20-30₺ atıp Continental vs. Mi alayım? @AfniSoDeadly

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
ben dee dağda kullanıyorum 1.5 yıl civadı dayandı
Ne sıklıkla kullandınız ben yazları her gün çıktım yaz sonu bitti direk.

İç lastiğe ne diyorsun? 80₺ verip tekrar dechatlona mı guveneyim 20-30₺ atıp Continental vs. Mi alayım? @AfniSoDeadly
Yaşadığınız sorun şanssızlıktan büyük ihtimal ben olsam decathlondan alırım aldığınızda üzerindeki uyarılara uyarak hava basın bir bakın ondan sonra kullanmaya başlayın,sorun varsa iade kabul ediyorlar zaten kolayca.

NightWish2434

80+ Silver
Ne sıklıkla kullandınız ben yazları her gün çıktım yaz sonu bitti direk.

Yaşadığınız sorun şanssızlıktan büyük ihtimal ben olsam decathlondan alırım aldığınızda üzerindeki uyarılara uyarak hava basın bir bakın ondan sonra kullanmaya başlayın,sorun varsa iade kabul ediyorlar zaten kolayca.
Onun faturası duruyorsa götüreyim ya. Valla bu da 2 ay götürmedi. Belki de dış lastikteki ince bir şey yüzünden

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Onun faturası duruyorsa götüreyim ya. Valla bu da 2 ay götürmedi. Belki de dış lastikteki ince bir şey yüzünden
Hocam diken kalmış olabilir,siz yama seti alın dış lastiklerinizi yenileyin iç lastikdeğiştirirseniz ve yine aynı sorun oluyorsa ya sürdüğünüz bir yerde ya koyduğunuz yerde ya da apartmandaysanız kötü düşünceli insanlar vardır.

NightWish2434

80+ Silver
Hocam diken kalmış olabilir,siz yama seti alın dış lastiklerinizi yenileyin iç lastikdeğiştirirseniz ve yine aynı sorun oluyorsa ya sürdüğünüz bir yerde ya koyduğunuz yerde ya da apartmandaysanız kötü düşünceli insanlar vardır.
Janttan dolayı sorun olabilir mi? İnce kağıt gibi bir şey vardı tellerin kaynağından korumak için o olmayabilir arkada. Bir kontrol edeceğim.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Janttan dolayı sorun olabilir mi? İnce kağıt gibi bir şey vardı tellerin kaynağından korumak için o olmayabilir arkada. Bir kontrol edeceğim.
Eğer koruyucu bant yoksa tel başları sürekli patlatır o bantın olması lazım.En kötü siyah elektrik bandı sarın.

NightWish2434

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,445
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey
Top Bottom