Neler Yeni

İ-GPU devre dışı bırakılmıyor

Aimhack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Toprak Yesiltas
Merhaba sistemim.

Anakart: Pro B650M-A Wi-Fi

Ekran kartı: RTX 3070 Ti Ventus 3X 8g OC.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X 6-Core

BIOS ayarlarım güncel ekran kartım sorunsuz çalışıyor fakat masaüstünde harici ekran kartımı kullanamıyorum, işlemci ekran kartını kullanıyor sadece bu da çoğu programda sıkıntı yaratıyor. BIOS'tan i-GPU devre dışı bırakma işlemi yaptığımda ise bilgisayar açılmıyor siyah ekranda kalıyor BIOS'u sıfırlamadan da problem düzelmiyor, harici ekran kartım ise sadece oyunlara girince, bilgisayar başlatılırken ve bilgisayar kapatılırken çalışıyor sadece. Yardımcı olur musunuz bunun çözümü nedir?

Not: Arkada Wallpaper Engine açık olmasına rağmen harici ekran kartına geçiş yapmıyor.

Ekler

• IMG_20241108_224249.jpg
    IMG_20241108_224249.jpg
    1.5 MB · Hit: 22

Shourd

80+ Gold
Merhaba sistemim.

BIOS ayarlarım güncel ekran kartım sorunsuz çalışıyor fakat masaüstünde harici ekran kartımı kullanamıyorum, işlemci ekran kartını kullanıyor sadece bu da çoğu programda sıkıntı yaratıyor. BIOS'tan i-GPU devre dışı bırakma işlemi yaptığımda ise bilgisayar açılmıyor siyah ekranda kalıyor BIOS'u sıfırlamadan da problem düzelmiyor, harici ekran kartım ise sadece oyunlara girince, bilgisayar başlatılırken ve bilgisayar kapatılırken çalışıyor sadece. Yardımcı olur musunuz bunun çözümü nedir?

Not: Arkada Wallpaper Engine açık olmasına rağmen harici ekran kartına geçiş yapmıyor.
ben iahsen önermem devre dışı bırakmanızı gireceğiniz programlar için windowsun grafik ayarlarından yüksek performans olarak seçip harici gpunuzu seçin derim internette geziyorsanız gerçekten iyi tasaruf olur ha bu arada kesinlikle kapatmak mı istiyorsunuz?

Nssng

80+
Merhaba sistemim.

Hocam monitöre bağlı olan kablo nereye takılı.

Aimhack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Toprak Yesiltas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben iahsen önermem devre dışı bırakmanızı gireceğiniz programlar için windowsun grafik ayarlarından yüksek performans olarak seçip harici gpunuzu seçin derim internette geziyorsanız gerçekten iyi tasaruf olur ha bu arada kesinlikle kapatmak mı istiyorsunuz?
hocam internette gezerkene vs cogu uygulamada bur sekilde kapatmak bende istemem ama duzgun calismadikdan sonra ne anlami var acik birakmanin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ise yaramadi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,092
Üyeler
163,600
Son üye
rozyq
Top Bottom