Neler Yeni

Yardım İnternet Hızım 900mbps Ama O Hızı Vermi̇yor

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
Merhaba, speedteste download hizimi 900 mbps gosteriyor, ama steamda veya epic gamesde birsey indirirken 10 mb/s hiziyla indiriyor. Neden bu kadar duşuk? Acaba modemde ola bilirmi sorun? Ama bence sorun modemde olsa speedtestde 900 mbps gostermezdi dogrumudur? Veya anakart desteklemiyor ola bilirmi 100+ mbps hizini?

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
sorry
konudan bağımsız ama 500 tane
yazım yanlısı var kanka

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Merhabalar,
Steam>Ayarlar>İndirmeler. İndirme bölgesi var mı?
1682593758473.png

Ek Olarak Epic Games'in sunucuları berbat. bu yüzden böyle oluyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
Merhaba,

Kablolardan diye tahmin ediyorum.
Yüksek ihtimal CAT5 kablo kullanıyorsun. CAT6 yada üst serilere upgrade edersen sorun çözülür

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Ethernet kablon indirdiğiniz sunucular vs bir çok değişken var

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kabloda bir problem olsaydı 900 mbps hız alamazdı speedtest de diye tahmin ediyorum.
IPV6-IPV4 yapılandırması kısmında IPV6 aktif mi Türknet üzerinde onu sorgulatabilir misiniz ? Şuan aktif olarak 1000 mbps internet kullanıyorum Steam indirmem 90-95 mbps anlık oluyor.

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Yüksek ihtimal CAT5 kablo kullanıyorsun. CAT6 yada üst serilere upgrade edersen sorun çözülür
Hocam kablodan olsa 900mbps gostermezdi bence dogrumu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

wifi 5ghz olandn bağlanman gerek
Kabloyla baglaniyorum

Kabloda bir problem olsaydı 900 mbps hız alamazdı speedtest de diye tahmin ediyorum.
IPV6-IPV4 yapılandırması kısmında IPV6 aktif mi Türknet üzerinde onu sorgulatabilir misiniz ? Şuan aktif olarak 1000 mbps internet kullanıyorum Steam indirmem 90-95 mbps anlık oluyor.
Hocam Azerbaycanda yasiyorum

Bende sizin gibi dusunuyorum, kabloda veya modemde olsa sorun speedtestde 900 mbps gostermez bence. Gorev yoneticisindende baktigimda maks 100 mbps çekiyor birsey indirdigimde. Bu arada bu sorun yalniz steamde deyil. Tüm uygulamalarda bu hizla indiriyor

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Anladım servis sağlayıcın ile görüşme sağlayabilirsin. Görev Yöneticisindeki 100mbps zaten 10mbps anlık dowloanda denk.

121709

80+ Silver
Merhaba, speedteste download hizimi 900 mbps gosteriyor, ama steamda veya epic gamesde birsey indirirken 10 mb/s hiziyla indiriyor. Neden bu kadar duşuk? Acaba modemde ola bilirmi sorun? Ama bence sorun modemde olsa speedtestde 900 mbps gostermezdi dogrumudur? Veya anakart desteklemiyor ola bilirmi 100+ mbps hizini?
Epic'in sunucuları berbat ztn başka yerlerde de problem oluyor mu epic ve steam harici? Ek olarak bir baktır teknik personele.

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
Epic'in sunucuları berbat ztn başka yerlerde de problem oluyor mu epic ve steam harici? Ek olarak bir baktır teknik personele.
Anladım servis sağlayıcın ile görüşme sağlayabilirsin. Görev Yöneticisindeki 100mbps zaten 10mbps anlık dowloanda denk.
wifi 5ghz olandn bağlanman gerek
Ethernet kablon indirdiğiniz sunucular vs bir çok değişken var
Merhaba,

Merhabalar,
Steam>Ayarlar>İndirmeler. İndirme bölgesi var mı?
Alıntıyı görüntüle
Ek Olarak Epic Games'in sunucuları berbat. bu yüzden böyle oluyor olabilir.
Arkadaslar resimdeki anakartimin sitesi orada LAN 1GBPS/100 MBPS yaziyor. O ne demek? Anakartim 100+mbps desteklemiyormu? Yada driver falanmi kurmam lazim? Dusuk indirme hizi alma sebebim bumudur?

Arkadaslar resimdeki anakartimin sitesi orada LAN 1GBPS/100 MBPS yaziyor. O ne demek? Anakartim 100+mbps desteklemiyormu? Yada driver falanmi kurmam lazim? Dusuk indirme hizi alma sebebim bumudur?
@MuratTheFounderOfGariban hocam sizde baka bilirmisiniz lutfen

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-04-27 233151.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-27 233151.png
    121.3 KB · Hit: 37
Top Bottom