peki bu durum sanırım genellikle yazılımsal oluyormuş işlemcinin bozuk olması vs olamaz galiba değilmi hepsiburada üzerinden aldım satıcısıda hepsiburdaydı.bios güncelleyip deneyin, olmazsa flashla format atın. daha temiz.
ekran kartı driveri kurulu ama bios yeni bir sürümü mevcut şimdi bugün yarın onu deneyeceğim olmadı temiz bir format atacağım.Ekran kartı driver'ı kurulu mu? BIOS güncel mi?
Bir de öyle deneyin. Belki sorun ondandır.peki bu durum sanırım genellikle yazılımsal oluyormuş işlemcinin bozuk olması vs olamaz galiba değilmi hepsiburada üzerinden aldım satıcısıda hepsiburdaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı driveri kurulu ama bios yeni bir sürümü mevcut şimdi bugün yarın onu deneyeceğim olmadı temiz bir format atacağım.
işlemcinin bozuk olma ihtimali çok çok düşük olsa da vardır. sonuçta 100.000de 1 de olsa, 1.000.000da 1 de olsa hata payı olabilir, o hata sizi bulabilir. hepsiburada yardımcı olacaktır herhangi bir sorun çıkarsa. bilgisayarınızda crackli bir program kullanmayın ve windowsu crackle etkinleştirmeyin.peki bu durum sanırım genellikle yazılımsal oluyormuş işlemcinin bozuk olması vs olamaz galiba değilmi hepsiburada üzerinden aldım satıcısıda hepsiburdaydı.
tabikide yarın biosu güncelleyip deneyeceğim en olmadı daha sonra format atacağım bunları yapmama rağmen olmaz ise işlemciyi geri vereceğim başka çaresi yokişlemcinin bozuk olma ihtimali çok çok düşük olsa da vardır. sonuçta 100.000de 1 de olsa, 1.000.000da 1 de olsa hata payı olabilir, o hata sizi bulabilir. hepsiburada yardımcı olacaktır herhangi bir sorun çıkarsa. bilgisayarınızda crackli bir program kullanmayın ve windowsu crackle etkinleştirmeyin.