Neler Yeni

İ3 12100F Boşta 62 Derece Normal mi?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
H610m g anakart var arkadaşlar vatan dan gelen hazır macunlu stok fanı monte ettim boşta 62 derece gösteriyor bios da oyunlarda ise 75 lere çıkıyor bostaki değeri fazla gibi geldi bana değerler nasıl sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işlemci boşta kaç olmalı kullanan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
hocam intel biraz daha fazla ısınıyor diye biliyorum amd 5600 boşta 43 derecede benim fan tam olarak takılımı ?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam intel biraz daha fazla ısınıyor diye biliyorum amd 5600 boşta 43 derecede benim fan tam olarak takılımı ?
fanın ayakları tam oturdu hocam bastırdım anakartın arkadan fanın ayakları çıktı ama ayaklar elimle sallayınca boşta gibi normalmi böyle olması

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
hocam internette araştırdığıma göre normal deniyor yükte 75 derece geçmiyorsa sıkıntı yok .

fanın ayakları tam oturdu hocam bastırdım anakartın arkadan fanın ayakları çıktı ama ayaklar elimle sallayınca boşta gibi normalmi böyle olması
nasıl yani işlemci fanı haraketmi ediyor ? (hocam görmeden bir şey söylemek zor ama kolay kolay sallanmaması lazım )

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
hocam internette araştırdığıma göre normal deniyor yükte 75 derece geçmiyorsa sıkıntı yok .

nasıl yani işlemci fanı haraketmi ediyor ?
fan değil hocam da o kenarındaki 4 tane vidası hareket ediyor. bide şimdi komple bozdul heralde evde eski bi macun vardı onu sıktım oyunlarda 90 dereceye dayandı sıcaklık çıktım hemen

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
fan değil hocam da o kenarındaki 4 tane vidası hareket ediyor. bide şimdi komple bozdul heralde evde eski bi macun vardı onu sıktım oyunlarda 90 dereceye dayandı sıcaklık çıktım hemen
hocam vatandan gelen fanı söktünüz yani termal macun eski kalitesiz ise fark etmiştir keşke yapmasaydınız

anakarttan geçen işlemci fanının çıkıntıları yukarı aşağı haraket etmesi normal diye biliyorum termal macunu değiştirin.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
hocam boşta işlemcim şu anda stok fan ile 37 derecede bence bir anormallik var

hocam anakartın arkasına takılan braket gibi bir şey var onu taktınız mı?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
hocam vatandan gelen fanı söktünüz yani termal macun eski kalitesiz ise fark etmiştir keşke yapmasaydınız

anakarttan geçen işlemci fanının çıkıntıları yukarı aşağı haraket etmesi normal diye biliyorum termal macunu değiştirin.
Yapmasak iyimiş gerçekten o işlemcinin üstünü tam kapatmamıştı kenarlar boştaydı ondan fazla ısınıyor sandım silip bendekini sürdüm ama hiç sürülmemiş gibi oldu :(

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Utku
Ben fanın ayaklarını kırdım yanlışlıkla se214xt aldım kargoda

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
hocam boşta işlemcim şu anda stok fan ile 37 derecede bence bir anormallik var

hocam anakartın arkasına takılan braket gibi bir şey var onu taktınız mı?
nasıl bişey hocam tam olarak anakartın arkadasında bişey çıkartmadım hiç

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
boşta 62 derece hiçbir koşulda normal değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
Yapmasak iyimiş gerçekten o işlemcinin üstünü tam kapatmamıştı kenarlar boştaydı ondan fazla ısınıyor sandım silip bendekini sürdüm ama hiç sürülmemiş gibi oldu :(
hocam macunu boca etmediniz umarım .

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
nasıl bişey hocam tam olarak anakartın arkadasında bişey çıkartmadım hiç
çıkartmayacaksınız hocam zaten 4 bacaklı bötyle anakartın arkasına gelen vidaların gireceği bir yer olması lazımdı diye hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann