Al sata gidermi hocam sence?Parçalar hakkında bi şey diyemem ama 1650'li Pclerin 11 küsüsrlere satıldığı bi ortamda iytiyacı olana gider gibi geldi bana
ibrahim abi bence 3050 ile denkbi ekran kartı deilmi senin gibi bilgisayardan anlayan birinin de düşüncesini almak isterimBelli olmaz çok istenilen bir parça yok üzerinde aslında. GTX yerine RX 6600 tercih ediliyor artık belki 10k ya satılabilir az da olsa bırakır.
Tek tek toplamaya oranla 2500-2700TLlik bir fiyat avantajı var bırakır illa.500 bırakır mı cidden
Alınabilir ekran kartı sıkıntı yapmaz iyi bir model değil ama sıkıntı çıkarmıyor.alınır mı hocam? gigabyte sorun çıkarır mı?
o konudan anlayan arkadaşlara sormak lazım.Al sata gidermi hocam sence?
Dostum Süper bu Ti değil. Ti bile olsa RTX 3050 daha iyi.ibrahim abi bence 3050 ile denkbi ekran kartı deilmi senin gibi bilgisayardan anlayan birinin de düşüncesini almak isterim
Bütçen 10kyı geçmiyorsa güzel.abi alınır mı çok kararsızım ya uzun zamandır sistem bekliyorum. daha iyi bir şeyler almayı istiyordum ama bu gerçekten çok uygunsa ve moba-fps oyunlar için çok rahat yeterli olursa alayım ya
bence tek artısı dlss olması fps değerleri 1 2 oynuyor sadeceDostum Süper bu Ti değil. Ti bile olsa RTX 3050 daha iyi.
çok mantıklı bir yorumParçalar hakkında bi şey diyemem ama 1650'li Pclerin 11 küsüsrlere satıldığı bi ortamda iytiyacı olana gider gibi geldi bana
bütçemden ziyada oynadığım oyun knigt lol warzone.. diğerlerini yükle yükle sillBütçen 10kyı geçmiyorsa güzel.
bileşenler iyi ama ben bu kasanın ışıklarını sevmiyorum, değişmiyormuşda, kasada bulunan aydınlatmaları kapatmamız mümkün mü ?Alınabilir ekran kartı sıkıntı yapmaz iyi bir model değil ama sıkıntı çıkarmıyor.