milenix
80+ Gold
bu kart 3060dan güçlü değilmi fiyat iyi aslında
a750 3060, a770 3060ti rakibi3060 rakibiydi dimi bu
bu kart 3060dan güçlü değilmi fiyat iyi aslında
a750 3060, a770 3060ti rakibi3060 rakibiydi dimi bu
A750 RX 6650 XT ye yakın, A770 ise 6750 XTa750 3060, a770 3060ti rakibi
sistemim olmasa denemek isterdima750 3060, a770 3060ti rakibi
Amd başarısız çünkü, İntel Nvidia'yla tam anlamıyla yarışır şekilde geliştiriyor stabilite konusunda kısa zamanda büyük yol kattetdi yakında güncellemelerle kart tam anlamıyla olurAmd ye bile güvenilmiyor. Yılların markası yıllardır bu işteler bana kumar gibi geliyor.
Testler rtx 3060 ile başabaş dese bile dlss faktörünü ve rtx gücünü göz ardı ediyorsunuz
ben İntel'in kendi konumlandırmasından bahsettimA750 RX 6650 XT ye yakın, A770 ise 6750 XT
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 Tİ dan daha güçlü a770
Umarım dediğiniz gibi olur pazarda üçüncü bir firma sadece bize yararAmd başarısız çünkü, İntel Nvidia'yla tam ablamıyla yarışır şekilde geliştiriyor stabilite konusunda kısa zamanda büyük yol kattetdi yakında güncellemelerle kart tam anlamıyla olur
bunlar rtxte Nvidia ile yarışabiliyor Amd'den çok daha güçlüler, dlls rakibi XeSS isimli yapay zeka çıkartılar
bu fiyata kaliteli psu beklenmezAh şu psu rampage olmasa yapıştırmıştım
+500 koyup vento/fsp veya thermaltake yapsalar iyi olurdu vatan genellikle MSI kasa koyuyorbu fiyata kaliteli psu beklenmez
+++Amd ye bile güvenilmiyor. Yılların markası yıllardır bu işteler bana kumar gibi geliyor.
Testler rtx 3060 ile başabaş dese bile dlss faktörünü ve rtx gücünü göz ardı ediyorsunuz
hocam amd uzun süredir uğraşıyor stabiliteyle ama sonuç gene nvidia kadar iyi değil bildiğim kadarıyla intel nvidia gibi stabilizasyon için uğraşırsa teknoloji yanında amdnin pazar payını toplar
keşke yapsalarmış özelleştirme kısmında thermaltake var fakat 1500 lira istiyor+500 koyup vento/fsp veya thermaltake yapsalar iyi olurdu vatan genellikle MSI kasa koyuyor
valla intel ekran kartı piyasasına ne zamandır giriyor ben hiç bilmiyorum ama nvidia karşı yeni şeyler getirip ilgi odağı yapabilirse helal olsunhocam amd uzun süredir uğraşıyor stabiliteyle ama sonuç gene nvidia kadar iyi değil bildiğim kadarıyla intel nvidia gibi stabilizasyon için uğraşırsa teknoloji yanında amdnin pazar payını toplar