Neler Yeni

🔥İ3 12100f Rtx 3060 Sistem 12999TL🔥

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Oyunda çok fark etmez ama yükleme ekranları, windows bekleme ekranı, office programlarının giriş ve çıkışlarında çok şey farkettiriyor. Eğer ssd ler de günlük kullanımda fark olmuyorsa niye ssd alalım? Gider 5400rpm sata 3 bir hdd alayım nasıl olsa günlük kullanımda fark etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Duymak istediklerini söylüyor diye mi?
HDD ile SSD'de günlük kullanımda fark oluyor yalnız :D. oyunlara girerken yüklenme sürelerini çok etkiliyor. SSD'de eğer "standart" kullanıcıysan bakman gereken şey sorunlu bir model mi, Drami var mı bu kadar. Bu modelde yüksek ihtimalle Dram yok. tek eksisi bu "Standart" oyuncu için.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
HDD ile SSD'de günlük kullanımda fark oluyor yalnız :D. oyunlara girerken yüklenme sürelerini çok etkiliyor. SSD'de eğer "standart" kullanıcıysan bakman gereken şey sorunlu bir model mi, Drami var mı bu kadar. Bu modelde yüksek ihtimalle Dram yok. tek eksisi bu "Standart" oyuncu için.
Şöyle ki benim 13.3 k ya topladığım sistemde ki ssd 3400/3000 lik bir performansı var, iops değeri daha iyi, garantisi daha fazla. Bu arada hdd ile ssd arasında ki farkı bende biliyorum ironi yaptım. Bu ssd ile gta online gibi kronik bekleme süresi olan bir oyunda 40 saniye bekleyeceğine 13.3 k ya benim topladığım sistemi al hem daha az bekle hem daha iyi performans al (dediğim gibi ekran kartı daha kötü benim sistemde) (rx6600)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ssd neden kötü açıklayayım 3 maddede; 1, Rastgele okuma yazma değerleri düşük. 2, normal okuma yazma değerleri düşük 3, yazma garantisi düşük
Düşük dediğin değerler genelde hazır sistemlerde kullanılan bazı modellerden daha yüksek. Yani evet bu SSD den kimse 980 Pro performansı ve ömrü beklemesin ama berbat bir model de değil, bu hazır sistemi almamak için bir sebep hiç değil.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şöyle ki benim 13.3 k ya topladığım sistemde ki ssd 3400/3000 lik bir performansı var, iops değeri daha iyi, garantisi daha fazla. Bu arada hdd ile ssd arasında ki farkı bende biliyorum ironi yaptım. Bu ssd ile gta online gibi kronik bekleme süresi olan bir oyunda 40 saniye bekleyeceğine 13.3 k ya benim topladığım sistemi al hem daha az bekle hem daha iyi performans al (dediğim gibi ekran kartı daha kötü benim sistemde) (rx6600)
zaten bende kaliteci adamım. adam SSD'yi YERDEN YERE gömmen ve bu ram bu sistemde SIKINTI ÇIKARTIR demen saçma geliyor. herkes toplama alamıyor malesef. Toplasan bundan daha kaliteli kasaya sahip (DLX21) Daha iyi SSD'ye sahip (CS3030) Daha iyi ramlere sahip (Ballistix) daha iyi anakarta sahip bir sistem toplarsın. ama ekran kartı daha kötü olur. düşük bütçede her zaman bu böyle oldu.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
zaten bende kaliteci adamım. adam SSD'yi YERDEN YERE gömmen ve bu ram bu sistemde SIKINTI ÇIKARTIR demen saçma geliyor. herkes toplama alamıyor malesef. Toplasan bundan daha kaliteli kasaya sahip (DLX21) Daha iyi SSD'ye sahip (CS3030) Daha iyi ramlere sahip (Ballistix) daha iyi anakarta sahip bir sistem toplarsın. ama ekran kartı daha kötü olur. düşük bütçede her zaman bu böyle oldu.
Ama bir bilgisayar sence sadece oyun oynamak için mi kullanılır? SSD bu şeyde önemli değil mi? evet oyun için normal bir ssd ama alınmaz benim nezlimde. Tabii ki sizin fikriniz alınması yönündeyse bir şey diyemem. Sizinle çok karşıt fikirlerimiz var konuşmalarımız birbirimizi kırmak üstüne oluyor biraz yapmayalım bunu iyi forumlar (y)

kuremissle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Enes
sistemi satın aldım cashback oluyor mu? ekran kartında veya kasada?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
psu yu 750w ye çekmen iyi olur. 440₺ casback alırsın. + 175₺ de gt301 kasa için . toplamda 615₺- 245₺ = 370₺ kar edersin.;)

Alıntıyı görüntüle

psu yu 750w ye yükseltince; 13244.68₺ - 615₺(Cashback kasa+psu) = 12.629,68₺
O iş öyle olmuyor ama neyse

sistemi satın aldım cashback oluyor mu? ekran kartında veya kasada?
Hayır olmaz. Ürünler toplu

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Oyunda çok fark etmez ama yükleme ekranları, windows bekleme ekranı, office programlarının giriş ve çıkışlarında çok şey farkettiriyor. Eğer ssd ler de günlük kullanımda fark olmuyorsa niye ssd alalım? Gider 5400rpm sata 3 bir hdd alayım nasıl olsa günlük kullanımda fark etmiyor

Duymak istediklerini söylüyor diye mi?
Kardeş sen ne yiyip içiyosun. Adam ssd ile hdd kıyaslıyor. Sata ssd bile 500 mb okuma yazma hızıyla iyi iş görüyor sen merak etme :D Ram mhz anakart desteklemiyor stabil çalışmaz demişsin alakası yok 3200 mhz de gayet stabil çalışır. Demiş gidelim h110 a falan takalım ddr5 rami :D güldüm gerçekten yazdıklarına. Çok uç örnekler veriyorsun. Bu fiyata adamlar Rog ram koymuş ben para olsa da alsam diye bakıyorum :D

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Dr Luciano
O iş öyle olmuyor ama neyse

Hayır olmaz. Ürünler toplu
faturanın içinde ürünlerin kodları ve fiyat bilgileri vardır. Neticede asus un belirlediği cashback içeren ürünler. bence fatura bilgisi ile Asus destek sitesinden yardım almak mantıklı. ürünler toplu demek ne demek ? bu ürünlerin kutuları/seri no ları/ satın alma tarihi / fatura bilgileri var. Bence kestirip atmayın. Dediğim gibi Asus destek ten konu hakkında bilgi alınız. Hakkınız olanı alın bence.:unsure:

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Para yok ki alsak :(

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
faturanın içinde ürünlerin kodları ve fiyat bilgileri vardır. Neticede asus un belirlediği cashback içeren ürünler. bence fatura bilgisi ile Asus destek sitesinden yardım almak mantıklı. ürünler toplu demek ne demek ? bu ürünlerin kutuları/seri no ları/ satın alma tarihi / fatura bilgileri var. Bence kestirip atmayın. Dediğim gibi Asus destek ten konu hakkında bilgi alınız. Hakkınız olanı alın bence.:unsure:
Ben almıyorum ama alanlar denesin. Bir şans

Top Bottom